![]() |
Re: Subaru STI din Fast & Furious 4
i cant wait any more
|
agresiva...
|
Cand apare filmul..?
|
vrem filmu cat mai repde:D
faina masina...is curios ce alte noutai vor mai fii.. |
arata bine. abia astept filmul :)
|
oribila grila fatza, mai bine o lasau stock decat sa o dea cu alb, in rest arata f f f ok.
ador noul sti, pe vechiul il uram.... subaru se pare ca tind catre hot hatch-uri. si am si eu o intrebare prosteasca, dc la noi la romani, subaru sti asta nou se vinde doar cu versiunea de 230 cp? k suntem romani si nu ne permitem? in schimb mercedes face bani din fitze |
Uitati si voi diferentza dintre monstru ala de golf 4.....si asata micu...superb.. si nu e cva exagerat ca la ala e exact cat trebe ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
alte poze cu acest Subaru under construction...cam "branduite" :(...
|
cred ca au aruncat astia de la subaru o gramada de bani sa le bage sandero'u asta in cel mai tare film.....mai bine de banii astia cumparau dreq un spate k-lumea....
|
tca1 nu stii ce vb...masina asta arata mult mai bine decat muuuulte altele...vrei sa zici ca evo x e mai frumos...cu spatele ala patrat?nu mai vb prostii...au facut exact ce trebuie pt a fi o masina care sa se vanda bine...oricum arata traznet...8)
|
imi place fata...dar spatele....nu cred ca e terminat totusi...
|
e veilside..ce mai vrei... cre k veilside face cele mai frumoase bady kituri...
|
arata total diferit fata de stoc... oricum spatele taiat ii cam ciudat... poate ii o chestie de obisnuinta ca pana acuma toti stiam subaru mai lung shi cu eleronu lui smecher, oricum prima data cand am vazut masina(stoc) am fost usor shocat :|
din fata arata super bine. shi cu body kitu asta rupe stilu... da spatele sper sa fie cumva mai cat de cat in film :-?? |
masina arata super in fata cu kit-ul asta... si spatele arata mult mai bine decat varianta stock.. Cel putin pe mine, Subaru m-a dezamagit anul acesta cu STI-ul asta. Modelul anterior era mult deasupra astuia, cel putin la aspect..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning