![]() |
mai mult as face treaba cusetul motor de 1.6
id mess: jelicu_in_da_club daca e de ceva |
Re: my dacia ljw
un sfat prietenesc...jos cu chestiile alea de pe triple!..keep up the good work:peace:
|
chiar o sa le dau jos. la inceput mi-au placut dar acum mi se par kitch
|
oe la interior mare lucru nu ai ce-i face,scaunele sunt frumusele,chiar daca stai cocotat in ele si nu ajung eu la pedale:),maneta nu prea ai ce-i face ca porma nu mai ajungi la ea,nu-i bine de mine,scaune de dai cu fundu de sosea si maneta kt pachetu de kent lung?:)de bord ne ocupam noi sambata ca avem liber si mai rez una alta.nu'ma bene domnu,servus
p.s.:chainsaw::nosebleed:bat::punch:,stii tu de ce!vin la tine acu! |
ce naiba sa fac sa aliniez toata caroseria> sa fie totul drept? am probleme cu usile. nu se aliniaza. pot sa le fac din cremaliere sau sa le fac din tinichigerie?
|
sfaturi va rog..... o sa pun poze cu interiorul sa va cer parerea.
|
imi face si mie un virtual tuning cineva va rog?
|
Quote:
eu voiam sa-ti zic asta...dar am crezut k o sa t superi...:rolleyes2 si eu am probleme q usa din dr..treb s-o mai salt din balamale... asta e...dak toti nevlegii se lasa p usa park ar fi gard!!!:x masina e frumusik...scapi de chestiile alea de p stopuri k is naspa... c am mai observat io...fusta ai de sub bara..e km stamba:rolleyes2...inceark s-o indrepti putin..;) bafta! |
se ocupa baiatu si de asta,si pt tine,no effence,da da-i bara aia de taximetrist jos,ca masina e super ok aiaa parca strica totul!servus,nu'ma bine
|
am skpat de mult de ea....oricum,ms pt sfat FuriaOarba!!!:D
bafta!!! |
nu arata rau dar daca iti permiti ar trebui sa o vopsesti mai aprins poate.parerea mea
|
in primu rand punei niste jenti sai schimbe aspectul;)
|
Quote:
am cumparat folie sa dau jos ornamentele de pe triple si sa le fac negre. deocamdata mai astept finante si imi iau si jenti. cu rabdare se face tot Quote:
|
Quote:
|
n-are treaba garcea...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning