![]() |
se da si cel mai crestin...nu io fi putin rusine...macar de familia lui
|
ma tot intreb ...
am vazut la pro 'TiVi' ca este impotriva homosexualilor ... da` acuma vad ca ne minte ... vrea sa`i suga pwla oancea,dan voiculescu,totzi muncitorii de la antena 1 ,reporterul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....p` deasupra ca e cioban,mai e si mincinos :lol: :lol: :lol: :lol: si..... homosexual :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bueeeeeyy am picat de pe scaun de ras ... sa nu mai facetzi dinasteaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Bag puncte puncte in mortii vostri, toata antena1 si tot trustul de presa al lu Dan Voiculescu. :lol: :lol: :lol: Pai da strict pe partea economica, imi sugi p..a pe partea economica, direct. :lol: |
eu am numarat sa-mi sugi.... de 39 de ori in 5 minute? a scos altul ceva mai mult la numaratoare?
|
Re:
Quote:
bah...da asta ar cam insemna k poate sa fie si destept...hmmmm |
nu va mai luati de Becali ca va luati degeaba. . . .
este singurul din tara asta de *** care spune ce gandeste (ca nu gandeste mereu normal asta e alta discutie) de obicei este contestat de frustrati care nu au realizat nici 1 % din ce a realizat el dar simt nevoia sa dea sfaturi . . . . |
totusi care e faza cu antena1 ca vad ca numa cu ei are bai.... :lol:
|
pai nu poate sa-l sufere pe Dan Voiculescu pt c-a fost securist :wink:
|
Re:
Quote:
|
ce **** mea vreti ma cu topicu asta? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Becali si-a primit pedeapsa si voi o dati in diverse!!
...pana la urma cineva trebuia sa le-o zica si astora k nu se mai satura odata cu caterinka! topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning