Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Trist....dar asta e riscul evolutiei!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/66034-trist-riscul-evolutiei.html)

goldie 07-02-08 15:40

Re: Trist....dar asta e riscul evolutiei!!!

leapsa, de-a v-ati ascunselea, picnic pe frunze de vita de vie in cires:)) [cea mai buna mancare], sotron, frunza, flori fete si baieti...ce amintiri...inceputul verii si furatul cireselor, prima bicicleta....parca a trecut o vesnicie :(...

bmwm5 07-02-08 15:54

oare copii de azi mai stiu ce e aia teava cu cornete?tara tara,vrem ostasi,ratele si vanatorii?flori,fete si baieti?

Snapy_xxl 07-02-08 15:59

Si vorba aia, atunci nu aveam Pentium ci un amarat de Terminator pe care ma jucam Mario si faceam schimb de dischete :lol: (asta cand stateam in casa ;) )

Sindrom 07-02-08 19:01

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1341808)
oare copii de azi mai stiu ce e aia teava cu cornete?tara tara,vrem ostasi,ratele si vanatorii?flori,fete si baieti?

am un bun prieten care se juca domne cs....cu cornete pe unde e acum mall plaza....printre betoanele fostului circ al foamei

Patrulei 07-02-08 19:28

Nu o sa mai intalnim copilarie k a noastra imi doresc sa fiu din nou la varsta de 7-12 ani:D:XNoi cu cornete ne jucam in constructii sus pe macarale pe betoane:)Mai gaseam si cate o revista xxx:)):PMda flori,fete si baieti nu am mai auzit pe nimeni akm sa se mai joace:(Ne mai jucam noi la scoala pe banca knd chiulim:))Cine e din targoviste stie de nr4:Psaro romlux,calea ferata,rumegus,pititea in parc la chindia,imi aduc aminte k ne duceam la cimitir dupa soparle gusteri;))de mere,cirese,corcoduse numai zic k stiam toate locurile;))etc etcc multe amintirii frumoase cand ne alergau gardieni si alta lume prin fata blocului;)):P

2fastboy 07-02-08 20:10

Nici cu bicicletele nu prea se mai dau copii :cry: ne strangeam vreo 7 si dadeam ture in fiecare zi sa nu mai zic ca ne dadeam drept batman, captain planet, power rangers si din astea :lol: cat despre ratele si vanatorii :cry: imi este foarte dor, dar a trecut si vremea aia pacat ca s-a schimbat lumea :rolleyes2 in cls a3a sa ai telefon cu 3g si sa intri pe net nici nu stiam cei aia :lol:

goldie 07-02-08 21:10

gandindu-ma la dulciurile care mi-au marcat copilaria mi-am adus aminte de kinder si ce colectie de figurine aveam :))...acum nici macar kinder-ul nu mai e la fel :(

EaGle 07-02-08 21:32

Fratiilor..in Romania inca mai poti sa zici ca ai o copilarie totusi fericita, te distrezi...
Aici la broscani nu exista prietenie intre copiii vecini, ei stiu doar sa iasa seara de la 16:00 la 18:30 in centrul orasului si se duce sus-jos pe o nenorocita de strada 300-400m lungime.. asta fac astia toata ziua, plus ca au niste haine pe ei de zici ca au fost loviti de tren, le cade pantalonii dupa ei in mers, si mai grav fetele sunt mai destrabalate decat baietii. Cand nu sta afara toata ziua sta pe PlayStation, fiecare clasa de circa 20 de elevi are circa 7-8 repetenti, Romanii nostri au 8-9-10 la Istorie, Gramatica si Italiana..in schimb Italienii de la 6 la 2. Oricum..nu mai e ce a fost candva in Romania :(...in ultimii 3-4 ani s-a schimbat radical :|

Patrulei 07-02-08 22:19

Ca tot zici de haine:DImi aduc aminte k la varsta de 8 ani primise`m o pereche de adidasi Reebok cu talpa pe spuma(cum era inainte:P)si cand alergam mi se parea k alerg mai repede cu ei:))Mda si kinder:D"Unchiu imi iei si mie ou kinder";))):P

Sindrom 07-02-08 22:24

apropo de tari straine...si de copii de acolo...imi zicea prietena mea ca a fost in vacanta in tenerife...si a fost cu un vapor p'acolo la nush ce insula in vine nu conteaza da imi zicea ca erau niste spanioli cu un copil pe la 3 ani cu ce crezi ....cu PAMPERS...pe el...si a zis ca nu ca e singuru da nu era...aia puneau pampersu la kinder...si il lasau de nebun sa-si sparga capu....pai io daca vroiam sa fac o tampenie trebuia sa iau in calcul in primu rand sa nu afle ai mei....sa nu fie vreun vecin sa ma dea in gat....

mi-am adus aminte de o faza ca bubuiau astia noaptea pe la mine...si io sa bubui si io si ce fac...iau o punga d;aia mare...o umplu de apa o leg cu sfoara o pun in galeata...ca de sa nu umplu casa de apa ca e distanta de la baie pana pe balcon....si jap cu ea afara si dupa ce m-am asigurat ca nu ma vede nimeni...jap cu aia pe geam...si culmea a facut urat de tot ca era ecou:)) si eram ce-i drept mandru de mine ca ii auzeam p;astia batrani: ai auzit ce a bubuit la pranz si nush ce....alta faza la munte cu unii pe acolo ne bateam cu oua si i-am dat lu unu pe masina...si pana dimineaza au inghetat oule noastre pe masina lu ala....si vine masa lu unu si ii zice io aveam un pachet de oua stie cineva ce e cu ele?? si noi pauza...pana vine ala sa urle ca cine i-a dat cu oua.....erau vremuri atunci ....ce hotel cu restaurant....io mergeam la o vila prin sinaia ....si acolo ne facea mama de mancare....era tare asa cum era ...nu m-am plans niciodata ca mie imi placea ....ca ne lua si pe mine si pe sor-mea si hai pana la cota 1400 pe jos...pe traseu nu pe sosea....dupa aia pac inapoi si moama ce pofta de mancare aveam dupa aia....nu ca acum...daca ii zici sa mearga 3 m pe jos face fitze ca vrea cu masina ca a obosit

ZerO_CooL 07-02-08 22:40

Hai sa ne strangem intr-o zi la un bidonas.

Apropo de gumele Turbo... ajunsesem sa ma duc prin alte cartiere sa cumpar, ca din zona luam numai dubluri :lol: Si tot din cauza surprizelor de la gumele Turbo era sa dau foc la casa... :lol:

N3n3a 07-02-08 23:09

frumoase vremuri.. tare mult imi doresc sa mai joc un "lapte gros si zmantanos" :lol: si multe alte jocuri.. ehhhh ... ma uit la alde varmiu care is in cls a 1 a si a 3 a ... cum vin de la scoala direct la calcultor se duc.. sau cand ies afara numai asta auzi la ei.. "cand te mai fac la un fifa sau cs ?" :| ... si eu la varsta lor abia invatam sa merg pe bicicleta :lol: :)

asta e riscul evolutiei ... nu avem ce face ;)

Sindrom 08-02-08 12:13

daca ne jucam lapte gros ne rupem spatele

Billy c25xe 08-02-08 12:26

Ce vremuri frumoase. Imi aduc aminte ca aveam o punga de surprize kinder si poze cu masini de la turbo! Intr-un an toti bani mei de la colinde sau dus intr-o colectie de masinute ferrari de la shell. Prea frumoase acele vremuri. Copii din ziua de azi nici nu stiu sa se distreze , ei inteleg distractie prin a face o conferinta pe mess si batandusi joc uni de altii. Vai de noi va fi la batranete (care mai prinde batranetea).

2fast4u_DK 08-02-08 14:03

hehe...ce bn era pe vremuri...de dimineata pana seara stateam afara....cu bicicleta,la fotbal,strada era numai a noastra :D....acuma strada e goala si nu mai vezi copii jucanduse...atunci nu stiam ce e aia plictiseala,gaseam in fiecare zi kte ceva de facut....in zilele de azi knd vezi copii pe afara inseamna k se duc la sala de calculatoare :)...pakt ..nu avem cum opri asta...cine stie ce va fi peste 10-20-30 ani...

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning