Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Numar Ascuns... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/66030-numar-ascuns.html)

RAZvan15 07-02-08 09:16

Re: Numar Ascuns...

lasa'i pe mana noastra ;) ... lasa-le nr aici...sa mai radem si noi putin :) ii si inregistram daca e ;)

ANM 07-02-08 13:53

deci chiar va multumesc ca nu m-au mai sunat:D MERSI MULT!

juana_man 07-02-08 14:06

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1341045)
Ce ar fi sa ii sunam noi asa unu dupa altu...facem conferinta si dupa ce termina unu de vb cu ei ii suna altu si tot asa:D

:lol::lol::lol:

hai baga nr lor,is curios ce o sa faca cand se intoarce roata :lol::lol:

trafy-vr6 07-02-08 14:11

frate posibil sa fie si useri de pe 4tuning ....care ti`au vazut anuntu...un sfat: nu mai da numaru de telefon decat pe PM si zi`i sa iti dea beep sa ai nr

mihai88 07-02-08 20:35

io am dat nr la vreo 10persoane care au sunat......daca e ceva si mai insista pune nr aici

lu unu iam zis ca sunt doamne de companie si ca sunt ieftine rau...nu stiu inca ce a vb respectivu cu ei:))))))))))

Bmwaldo 07-02-08 21:41

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1342400)
io am dat nr la vreo 10persoane care au sunat......daca e ceva si mai insista pune nr aici

lu unu iam zis ca sunt doamne de companie si ca sunt ieftine rau...nu stiu inca ce a vb respectivu cu ei:))))))))))

esti cu capu' :lol:

ANM 08-02-08 02:14

doamne de companie??? tare rau:))...oricum nu m-au mai sunat!

trafy-vr6 08-02-08 02:16

se vede:))dai pm dak e ceva

Bogdan_ozzy 09-02-08 13:43

Hmmm .. vad ca se strange lumea la nevoie .. pai cred ca maine va dau si eu un numar.. ca azi am primit 3 telefoane.. raspund.. fain fumos.. si nu zice nimeni nimic.. sa vedem ca va mai fii pana maine :) poate aflu cine este

P.S. nr de vodaf.

trafy-vr6 09-02-08 13:46

iti face minute..ar trebui sa fi mandru:>:D:D:D

Bogdan_ozzy 09-02-08 13:47

Sunt pe abonament:))

Mno .. stai ca am primit acum mesaj .. cu .. continutul : " . " tare asa

trafy-vr6 09-02-08 14:44

vai de el/ea....daca nici pana acum nu a invatat sa scrie si sa vb....

Adytzu_JerrY 09-02-08 20:31

si pe mine ma mai sunau cu nr ascuns , si incepeau sa injure...dar pe mine ma apuca rasu de ei cand vad ca se complica sa gaseasca cat mai multe injuraturi si cuvinte "shui"
- Am observat ca cel mai rau ii enerveaza cand razi de ei :)) , cel putin la mine mere :)

trafy-vr6 09-02-08 21:32

zi de ala care ti`a zis ca iti pune amenda ca i`ai furat vaca=)))))))))))))))))

Adytzu_JerrY 09-02-08 22:58

da man ....ma suna unu intr`o seara...eram la pc...si raspund...ma injura ce ma injura si eu il intrb frumos cine e....si incepe ca eu sunt ala de i`am furat vaca si ca urmatoarea zi o sa ma trezesc cu politia la usa sa`mi aduca amenda :)))

acum vreo 4 saptamani tot asa ..ma suna unu si incepe el acolo cu injuraturi ...imi spune niste porecle"de jmekeri" ca el e bazat ...si m`a bufnit rasu ....
si apoi zice el... AUZI ! TU NU AI MAI MULTI JMEKERI CA MINE ! si a inchis...:))

All times are GMT +2. The time now is 19:23.

- Copyright 2026 4Tuning