![]() |
Re: 2008 Ford Focus CC
masina arat bine nu am ce zice dar de cand ameninta astia de la ford cu un focus CC mi a crescut barba pana acum a fost numai proiect......
|
e frumoasa masina...spatele nu pot spune ca e urat,vorba cuiva de mai sus....da impresia de o masina americana...chiar draguta masina
|
Se putea lucra ceva mai mult la spate :)
|
este frumos din fata dar spatele este urat...
|
Quote:
|
spatele ala.....nu stiu..... are ceva care nu imi place.....:sad:
|
misto masina la cat ajunge un model?
|
frumoasa masina...inspira eleganta ( foto lateral) :D
|
Quote:
|
vad ca toata lumea zice ca masina asta este urata.. macar aveti idee cine a proiectat-o???
|
nici mie nu imi place spatele...
|
Quote:
daca nici ford nu face masini frumoase(noul mondeo si actualul focus plus ca noul focus va fi mai tare la design) nushtiu ce masini iti plac tie;) si sa imi arati si mie un mustang 'care e asa de zeci de ani'....a si cum zici u de o legenda ca e praf(Gt)? vezi ca au zis aia la top gear sa iti cumperi logan(vorbeste cu toti prieteni si tot neamu ,fugiti si cumparati-va):twisted: se putea lucra m-ai mult la spate dar oricum e o masina frumoasa |
Quote:
daca nici ford nu face masini frumoase(noul mondeo si actualul focus plus ca noul focus va fi mai tare la design) nushtiu ce masini iti plac tie;) si sa imi arati si mie un mustang 'care e asa de zeci de ani'....a si cum zici u de o legenda ca e praf(Gt)? vezi ca au zis aia la top gear sa iti cumperi logan(vorbeste cu toti prieteni si tot neamu ,fugiti si cumparati-va):twisted: se putea lucra m-ai mult la spate dar oricum e o masina frumoasa |
e super tare;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning