![]() |
Re: RALLY Days - premiera in Romania!
costa separat de expozitie biletu??? daka da cat costa???:rolleyes2
|
O sa fie in cadrul evenimentului, nu costa separat.
|
nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca am vazut astazi campioni adevarati ai motorsportului romanesc care au vizitat "sexi_panarama" .....nu s-au deghizat si cu toate asta doar noi stim ca sunt campioni adevarati .....Eugen Ionescu Cristea (Genu) este unul dintre ei...
http://www.geocities.com/MotorCity/5123/drivers.htm |
Quote:
|
Sincer s-a cam ocupat spatiul degeaba cu Rally Days. Eu unu nu am vazut niciun pilot, decat pe Ono care era aici la intrare unde era expusa prima masina, in fata la MBM Tuning
Pacat. |
Quote:
Uite cine a fost la Rally Days: Subaru N14 Bogdan Marisca Subaru N14 Marco Tempestini Subaru N14 Danny Ungur KTM - Many Ghines Mitsubishi EVO VIII Vlad Terzi Mitsubishi EVO V Victor Dimitriu Mitsubishi EVO IX Manu Mihalache Mitsubishi EVO VII Vali Porcisteanu Citroen Saxo Alina Bunica Peugeot 206 Val Ciurel Mitsubishi EVO IX Titi Aur Logan rally George Grigorescu Peugeot 206 Norris Mageanu Logan rally Papa Gabriel Subaru N12 Dan Girtofan Subaru N11 antrenamente Dan Girtofan Team Dakar Romania cu 2 mitsubishi 2 quaduri si o motocicleta Mitsubishi EVO VI Daniel Onoriu Logan circuit Bogdan Nastase Citroen C2R2 Alex Filip Fotografiile de astazi: http://www.rally.ro/?req=poze&id_categ=283 . |
Pai nu despre masinile de rally era vorba la sectiunea "RALLY DAYS"....pilotii trebuiau sa fie la standuri langa masinile echipei lor ca sa dea autografe sa se pozeze si sa stea de vorba cu fanii lor.....asta era si ideea.....daca vroiam sa vedem cum merg mergeam la o etapa din campionatul de rally nu?
Pe cine ati vazut dintre piloti? |
Ce zici de:
Subaru N14 Danny Ungur KTM - Many Ghines Mitsubishi EVO VIII Vlad Terzi Mitsubishi EVO V Victor Dimitriu Mitsubishi EVO IX Manu Mihalache Mitsubishi EVO VII Vali Porcisteanu Citroen Saxo Alina Bunica Peugeot 206 Val Ciurel Mitsubishi EVO IX Titi Aur Logan rally George Grigorescu Peugeot 206 Norris Mageanu Logan rally Pap Gabriel Subaru N12 Dan Girtofan Team Dakar Romania - toata echipa Mitsubishi EVO VI Daniel Onoriu Logan circuit Bogdan Nastase Citroen C2R2 Alex Filip in limita omenescului, oamenii chiar au stat pe langa masini. |
Napoca Rally Team rullz . Au fost pilotii pe metereze , doar nu era sa stea toti la locul lor 10 ore din 10 . Sunt rapizi , mai :)))))))))))))))))))) !!!
|
Inseamna ca nu am fost eu atent din cauza animatoarelor probabil...:rolleyes2:lol: data viitoare poate ii vad :-)
|
4 Attachment(s)
8);):!::-P:shock::D:-):o:lol::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning