![]() |
Re: Artega GT starneste visuri
Parerea mea : copie fidela a lui Lotus Elise cu mici modificari la spoilerul fata ,spate si hood . in rest nu prea vad
|
mi se pare foarte ok...dar parca prea multe marci s-au implicat sau nu e decat VW si Porsche...
|
dai 75000 de mii sa ai lumina verde la bord :))) sa fim seriosi ca daca vrei porshe iti iei nu uratenia asta care semana cu el
|
Fisker asta e designer, dk s-a gandit sa o realizeze si a putut, foarte bine! Oricum doar 500 o s-o cumpere asa ca va puteti orienta la alte masini de pe acum!
Indicatorul turatii&viteze vrea sa se asemene cu un ceas cu limbi, probabil ca Fisker va face si ceasuri, cine stie! |
Lotus... Aston... hmmm, are ceva elemente imprumutate de pe la altzi bolizi...
oricum, arata bine:) |
din fata e carrera gt iar din spate lotus elise . iar motorul nu impresioneaza ...
imi place cadranul cu km/h si turometrul . |
curios...
un pret bun in comparatie cu performante |
Quote:
|
la exterior arata bine dar la interior park ar fi luat un bord de pe passat si l-a schimbat putin...i-a mai adaugat niste ceasuri si pe unele le-a schimbat(turometru,vitezometru),si i-a mai pus un display care e orientat spre podea si in mers dak vrei sa vezi cv pe el s-ar putea sa te concentrezi prea mult asupra lui si sa faci un accident
|
Nu prea am ce critica la ea dar in mod sigur nu as da banii pe ea :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning