![]() |
Re: BMW E30 320 i 1991
Quote:
|
in fine ... din moment ce nu e trecut motorul in acte poti sa ai tu cate acte vrei.
|
sincer.. toata lumea se baga peste threadul omului si isi da cu opinia (inclusiv eu)... numai ca eu incerc sa va lamuresc un pik si dak intelegeti bine.. dak nu...
motorul e considerat piesa de schimb eu cand am cumparat ursul meu avea alt motor decat in acte... am facut autentificarea si omologarea... ca sa treci in acte motorul te costa 489lei. chestia asta se face automat cand faci autentificarea. dak motorul nu e trecut in acte asta nu inseamna ca nu e ok la acte... documentati-va inainte sa vorbiti! plus ca dak esti baiat destept si plasezi o mica atentie la rar si ramai cu motorul de 1.6 in acte... asta numai ca sa nu platesti impozitul mult! atat am avut de spus... bafta la vanzare... btw.. nu vrei un matiz la schimb :p... fac colectie de ursi acum! :)) |
scz de offtopic,exista un numar de tel la RAR,va informati direct unde trebuie,toata lumea isi da cu parerea,cine vrea sa afle care e treaba,da un tel pe FIX si va stii pe viitor ce il va asteapta....
|
dami un bip la 0766.44.60.86 sa vad matizu ........poate ne intelegem.......as fi incintat sa ajunga masina la un cunoscator.....
|
uuuuuuuuuupppppppppp!!!!!!!!!!!!
|
sus cu fataaaaaaaaaa!!!!!
|
aaaapppppppppp va roggggggg!!!!!!!!!
Am vazut ca te grabesti...si eu ma grabesc cu una dintre masini sa o vand pt ca altfel pierd altceva,asta nu inseamna ca ar trebui sa-mi bat joc de regulile de pe site ! Deci ,prin urmare,te rog sa respecti asemenea celorlalti useri,regulile sectiunii pe care sunt sigur ca le stii (asa am vazut in primele posturi...poate m-am inselat... daca nu le stii,citeste-le) Posteaz-o si pe site daca n-ai facut-o inca. Multumesc pentru intelegere,vanzare buna ! PS: nu intreba ce ai facut ,pt ca o voi interpreta ca pe prosteala..:(. Posturile resp.sunt sterse. |
uuuuuuuuupppppppppp!!!!!!!!!!!
|
se scade pretu la 2800 disc.........
|
uuuupppppppp!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning