![]() |
Re: Focus MK2 facelift
Salut! Am inteles ca e varianta 1.6 diesel de 90 CP dar ce varianta de echipare e? Ce are in plus? Mersi :D
|
Quote:
hmm mai nimic nu are ... e varianta Focus+ :) |
Quote:
Adica e Ambiente? Mi se pare cam piperata. Am auzit ceva de niste motoare noi, de 1.6 diesel 110 CP, nu sunt pe Focus-ul asta,nu? |
Quote:
Este si 1.6 cu 110 cp ... costa 18500 , in rate ajungea undeva la 22 mii :D |
3 Attachment(s)
mmm momentan nici o schimbare ... saptamana ce vine primul pas mic dar sigur :)) folie . Inca nu m-am decis la un model pt jante sunt nehotarat daca as primi ceva idei din partea voastra mi-ar prinde bine. Am inceput cautarile pt un sistem audio complet ... nu stiu ce voi alege intre Alpine, Target Audio si Coral. Astept ceva sfaturi ! aaa era sa uit daca se pricepe cineva la tuning`ul pe calculator as vrea sa-mi dea o mana de ajutor :D Multumesc si ... conduceti cu grija !! :D
|
Legat de sunet: personal nu as opta catre nici unul din cele enumerate.
Sunt mai 3 solutii, vrei claritate (SQ), vrei boom (SPL) sau vrei ceva sa se auda bine (intermediar). Ca HU poti opta catre Clarion, Pioneer, Alpine (vezi la sectiunea audio ce ar fi recomandat), ca difuzoare evita-le pe cele coaxiale, alege unele pe 2 cai separate cu filtru (DLS sau Hertz, GZ etc), daca ai fi optat catre a3a varianta expusa mai sus sunt niste difuzoare de la Infinity foarte tari ce se potrivesc pe Ford (daca ai ovale pe usi ca la Mondeo se potrivesc), ca amplificator .... oferta e bogata, JBL, GZ, Audison etc ....conectica o las la alegera ta, INSA nu face rabat la calitate si la o siguranta fuzibila pusa la aproximativ 30 cm de baterie), ca subwoofer .... neaparat in incinta (nu tun) de la unul din producatorii enumerati mai sus (fie ca iti faci incinta separat, fie ca il iei kit), sa nu uitam de antifonare, Fordul are una dim fabrica de o calitate buna (zic eu) insa pentru o insonorizare serioasa - Diamant, Hushmat etc sunt solutii de luat in seama ..... Eu ti-am dat solutii, acum ramane sa decizi cat vrei sa investesti si ce sistem audio vrei. succes |
Quote:
Thx din nou NWZeu !!! Ai putea sa`mi formezi o schitza mai exacata a sistemului audio ? HU , difuzoare fatza/spate portiere , spate pe aia ce se deschide odata cu haionu nush cum se numeste , amplificator si subwoofer ! Dupa sfatul ce mi l`ai dat , sunt sigur ca te pricepi mult mai bine decat mine :) Nu vreau ceva foarte foarte puternic dar nici foarte slab ... undeva pe la mijloc !! Mersi mult pt ajutor ! |
ca sa iti fac asa ceva trebuie sa vad exact tipul de difuzoare (nu stiu daca ai 5*7), in cazul ala solutiile sunt ceva mai restrictive datorate formatului suporturilor difuzorului, subul si amplificatoarul (amplificatoarele) nu pun probleme deoarece oricum o sa schimbi HU, in cazul in care vrei sa il pastrezi iti va trebui un adaptor (high-low), vad ca esti din Italia, din nefericire nu cunosc ateliere pe acolo :D :D :D .....
PS: sa imi spui si o suma pe care esti dispus sa o investesti (eventuale detalii despre difuzoare din fabrica). |
De vreo 2 saptamani sunt tare in dubii cu schimbarea masinii .... vreau o masina ceva mai puternica . Ieri am condus un bmw 530 , 3L 197 cai, diesel , masina asta nu stie de rampa , trage la fel ca pe un drum drept . Masinile intre care vreau sa aleg sunt : Audi A3 S line Nou - 2000cc , 163 cai , 33000 euro; Audi A4 Nou - 2000cc , 150 cai daca nu gresesc , 35000 euro sau Bmw 330 2006 - 2500cc , 216 cai , 26000 euro cu pachet M .
As vrea sa intreb si pe ceilalti proprietari de Focus daca si la ei in masina la un drum drept incepand de la 80-90 km/h in sus tot asa SUFLA AERUL pe la portiere , a ca si cum ai da drumu' la aerul conditionat la vit. maxima , acelasi sunet . Pt mine e ceva deranjant :D Astept raspunsuri si pareri referitoare la decizia de a schimba masina . Multumesc ! |
Deja te gandesti sa il schimbi? Cati km ai cu Focusul? Cum se comporta?
Referitor la schimbatul masinii...nu crezi ca cele enumerate mai jos o sa consume mai mult decat dublu? :D Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=TNT06;1472962]Deja te gandesti sa il schimbi? Cati km ai cu Focusul? Cum se comporta?
Referitor la schimbatul masinii...nu crezi ca cele enumerate mai jos o sa consume mai mult decat dublu? :D[/QUOT Are 3500 km :) . Eu unul nu sunt multumit 100% de ea pt ca stabilitate nu prea are si este zgomotoasa , nustiu celalalte modele cum se comporta. In rest este OK . In legatura cu consumul este mica diferenta si daca e sa ne luam masini dupa consum ce ne`am putea lua? Tico ? Matis ? :P |
Din cate stiu eu Focus-ul este recunoscut pentru stabilitate...si zgomotoasa comparabil cu ce? Te intreb pentru ca am pus ochii pe varianta 1.8 diesel si inca mai e timp sa renunt :D
[QUOTE=BogdiB;1473858] Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=TNT06;1474137]Din cate stiu eu Focus-ul este recunoscut pentru stabilitate...si zgomotoasa comparabil cu ce? Te intreb pentru ca am pus ochii pe varianta 1.8 diesel si inca mai e timp sa renunt :D
hmm nush care focus , in autostrada pe la 120 danseaza in curba ... si zgomotoasa in comparatzie cu Bmw/Audi , in rest e faina . Inca sunt indecis , daca e sa o schimb am sa o fac pe la inceputu lu iulie . Deja am mers saptamana trecuta la o firma de tuning "CarZoneSpecials" pt un kit exterior cel de la Loder1899 cu ceva modificari si astept raspuns de la ei .... P.S. 1.Cum masina e in garantzie nu pot umbla la motor .. Adevarat ? 2. Stie careva firma acestor jante ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning