Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   4TuningDAYS-Loc si pentru machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/65765-4tuningdays-loc-machete.html)

coman razvan 20-02-08 10:36

Re: 4TuningDAYS-Loc si pentru machete

oameni...se apropie 4TuningDays...nu mai vine nimeni cu machete?Din cati sunt pe site...haideti sa facem o impresie frumoasa!Cat de curand o sa se faca vitrinele si trebuie sa comunicam un nr. cat ma aproape de adevar cu numarul de machete!deci...joc de glezne si ziceti aici!

EaGle 20-02-08 20:33

Detalii:arrow:
1.Va rugam sa selectati machetele, nu sunt admise cele 1:43 decat daca sunt foarte, repet, foarte detaliate. Pe scurt: Alegeti-le pe cele mai ingrjite, detaliate etc...
Inainte ar fi bine sa le alegeti, le faceti ceva poze si le postati aici!

2. Machetele vor ramane in vitrina in datele 15-16 Martie (din prima zi pana a 2-a zi)...

Cam astea sunt noutatile, intrebari? :)

FreaK_Bv 20-02-08 22:28

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1372127)
Detalii:arrow:
1.Va rugam sa selectati machetele, nu sunt admise cele 1:43 decat daca sunt foarte, repet, foarte detaliate. Pe scurt: Alegeti-le pe cele mai ingrjite, detaliate etc...
Inainte ar fi bine sa le alegeti, le faceti ceva poze si le postati aici!

2. Machetele vor ramane in vitrina in datele 15-16 Martie (din prima zi pana a 2-a zi)...

Cam astea sunt noutatile, intrebari? :)

o intrebare;)
Vitrinele vor fi inchise (atat in fata cat si in spate+ o incuietoare)??
Pentru ca nu stiu cum sunteti voi...dar mie daca imi dispare vreo macheta sau este deterioarata fac moarte de om:D:D:D:D

EaGle 20-02-08 22:35

Evident, vor fi inchise si nimeni nu va atinge nimic ;) Nu va faceti griji de securitate, nu sunt probleme :D

Horhe_STI 21-02-08 08:47

Count me in!

canon 21-02-08 18:03

2 Attachment(s)
e un a8 de la kyosho pot sa il aduc?

GODLESS 21-02-08 18:12

Eu zic ca este simplu deloc ...
1. cine merge acolo cu machete cele 2 zile sa nu-si faca alt program ...
2. cine nu e din bucuresti sa se gandeasca si la cazare si masa ...
3. cine da cupitele si diplomele ?

Parerea mea este ca era mult mai bine daca se facea invitatie la firme care comecealizeaza machete (distribuie) si pe langa ei si colectionarii . Ei sa sponsorizeze si premiile ca altfel nu stiu ce o sa iasa, sincer ...

EaGle 21-02-08 18:23

Cazare:arrow: https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/65992-cazare-provincie.html

Pentru celelalte intrebari va raspund mai tarziu sau maine. Nu veti fi doar voi, vor venii si altii.

canon 21-02-08 21:13

eagle vii si tu?

EaGle 25-02-08 16:20

Din pacate in Martie nu pot sa vin, daca era in Aprilie mai mergea dar este prea devreme Martie :(

Godless: Cupitele si diplomele vor fi date de Vali si/sau Gratian ...desigur unu` dintre cei doi Administratori;).
PS: Daca aveti intrebari, chiar intrebari tampite, postati aici si in cursul saptamanii sper sa va raspundem ;)

Gratzian 25-02-08 19:52

intrebare:
cine dintre cei care vin sunt din bucuresti si ne pot ajuta la coordonare?

trebuie sa:
faca lista cu participantii, si numarul machetelor, ca sa stim cate vitrine luam.
Ne costa f mult vitrinele, si nu as vrea sa luam degeaba...

apoi, la participanti, numele lor, ca sa facem lista de legitimatii, pe care sa le ridice de la poarta pe baza de lista.
apoi, 3-4 persoane, care sa stea la stand prin rotatie.
sunt inchise machetele, dar paza buna pazeste primejdia, nu?

apoi, sa va ganditi la categorii, ca sa stim cum facem diplome-cupe

astept inscrieri pt echipa de coordonare de care am spus, pentru bunul mers al evenimentului

Trickz 25-02-08 21:16

o lista..cred ca pot face eu. cine aduce, ce aduce, sa imi dea un pm si il trec pe lista. dupa asta, trimit lista undeva mai sus, la eagle sau la cineva... din pacate, timpul nu ma lasa mai mult:(

EaGle 25-02-08 21:19

Ar fi bine sa postati aici si pozele cu machetele care vreti sa le prezentati sau fac alt topic pentru propuneri?
Trickz, daca vrei sa faci lista...spor la treaba :lol: :-P

coman razvan 25-02-08 21:22

PANA VINERI SA SCRIE AICI CINE VINE LA 4 TUNINGDAYS CU MACHETE, CE ADUCE, CATE BUCATI!NEAPARAT!TRICKS O SA FACA LISTA!DACA NU VA SCRIETI AICI NU O SA AVETI LOC DE MACHETE!PUNETI AICI SI NUMELE VOSTRU COMPLET!PT LEGITIMAII DE INTRARE!DECI....GO GO GO PANA VINERI...CEL TARZIU DUNIMICA...CA CE STIU EU POATE UNII DOAR IN WEEKEND INTRA!ASTEPTAM INSCRIERILE!8)

coman razvan 25-02-08 21:25

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1383083)
Ar fi bine sa postati aici si pozele cu machetele care vreti sa le prezentati sau fac alt topic pentru propuneri?
Trickz, daca vrei sa faci lista...spor la treaba :lol: :-P

Nu poze...sa puna linkuri ca cei care vin le au prezentate aici...8)

All times are GMT +2. The time now is 20:55.

- Copyright 2026 4Tuning