![]() |
Re:
Quote:
asadar erata: coeficient aerodinamic ridicat. Quote:
Quote:
la uoile noastre: adica dau impresia ca-i nitel indoita masina. :D nu, p bune, am zis ca-s faine pragurile dar pe alta masina sau in alta combinatie. spoilerele fata/spate au linii destul de drepte si muchii mai ascutite (in fata) in timp ce pragurile is mai stilizate. Quote:
la stabilitate si mai esclus. nu pare destul de rigid datorita terminatiilor + ca nu aplica forta unde trebuie. e din fibra de carbon cumva? :D Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
cat despre rigiditate ... este destul de rigid eleronashu ala ... nu shtiu daca este din carbon sau nu. ideea este ca acel spatiu despartitor (plafon eleron) nu apasa foarte tare pe portbagaj ... ci cat sa o tina de cur :D ... te asigur (RIEGER ... exact cum ziceai ... NEMTZESHTE) Quote:
Quote:
sa te uiti la RIEGER ... :D ... pare mult mai bland ca CARZONE!!! respekcta! |
Re:
mama ce ma enervezi ca nu citesti.
Quote:
mda, bine, farurile merg cu kitu, da cum am stabilit ca kitu nu vine extraordinar de bine p masina... :D orcum, chiar si asa e discordanta faruri-stopuri (pierdusem din vedere). de ce nu sunt in acelasi stil? Quote:
adica crezi ca n-am mai vazut coloare metalizata?!?! bine, la noi la tzara ashilea vocsim body kitu cu pensula si vocsea din coaja de pom maica. ai mai instariti dau cu var. :D Quote:
cum adica spatiul o tine de cur?! :shock: apasa un pic pe eleron, daca se indoaie/misca cat de putin n-are nici o treaba. apuca de el si incearca sa-i faci joc, daca ramai cu el in mana... il platesti frate, nu ma bag! orcum n-are nici o treaba da asa de amoru artei. Quote:
Quote:
n-ai inteles. ziceam de agresivitate stock. adica aia data de bodykitu din fabrica. e bine asa? pai eu tocmai asta ziceam, stylingu nemtesc, in general, e mai la obiect, mai curat. peugeotu are deja linii frumoase ce trebuie puse in evidenta, nu adaugate alte linii care sa distraga. eventual mers in continuare pe accentuarea diferitelor elemente de design daca se doreste ceva mai deosebit, dar treaba asta trebe studiata bine ca d-aia nu toate mustele fac miere. fiecare masina e diferita, pune acelasi kit pe 10 masini diferite si-ai sa vezi ca impresia creata e la fel de diferita. pe unele le 'prinde' pe altele nu. :D restecpa 2. |
mie mi se pare bestiala masina asta ...
in poze nu impresioneaza foarte tare dar in realitate arata super super misto .... e foarte agresiva si foarte bine legata ... sincer, cred ca se discuta prea mult despre parerea unui singur om din cati sunt aici ... nu ii place ... treaba lui. Parerea mea e ca discutati fix degeaba. Gusturile nu se discuta. |
Re:
Quote:
chill ... :D avem dreptate amandoi :P ~~~!!!~~~ dar oricum aceasta masina nu se poate numi KITCH! |
n-am zis niciodata asta. :D
|
hmm
Mai tre ...nu stiu ce masina ai , dar se vede f clar ca habar nu ai nimic de ele si de tuning.
daca bara fata nu vine la linie cu restul masinii , yo ma pis pe ea si o bag in stapl!! Iar farurile de care tot spui tu ca nu merg sunt facute de Morette, care la ora actuala e cea mai tare firma de faruri!! Cat despre gaurile din bara...ca sa-ti arat ca nu te pticepi, nici una nu race3ste discurile asta pt ca orice masina mai noua are acele pvcd-uri pt noroi..sunt doar de design Oricum esti cam singurul care critica masina Stii care e parerea mea? CA ESTI INVIDIOS !!! Iar un om da sfaturi cand nu stie el ce sa faca. Fara suparare, dar asta e parerea mea! (propietarul masinii `Blondu`) :roll: |
bine te-ai reintors blondule !!! :D:D:D
|
chiar nu am stat sa citesc \"certurile\" voastre... dar imi place masina :)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
e super masina
jante body kit beton nota 11 |
am vazut-o pe viu si este superba
|
Re: Blondu (YLA) ... French LOVE !!! :) ...
imi place e frumoasa!
+ jante + esapament + body kit + faruri - eleron |
Re: Blondu (YLA) ... French LOVE !!! :) ...
Nuj daca a mai vazuto cineva de curand..dar eu cum stau la 300 metrii de ea o vad zilnic.. acu nu prea mai arata prea grozav. e inaltata, ca presupun ca se saturase omu sa i se tot rupa front bumperu:P ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning