![]() |
tox????
nu vrei sa lamuresti problema? eu l-am vazut de cateva ori pe ddb si nu mi s-a parut asa.... te rog sa probezi sa sa retragi afirmatia |
mai exista cel putin 2 rx 8 negre in bucuresti!
mihai nu este tipul sa spuna asa ceva ! tox te rog sa probezi sau sa-ti ceri scuze ! :evil: |
Re:
Quote:
Chiar ash fi curios sa cunosc o anumita persoana din ROMANIA ... care sa aibe o masina modificata sa poata CATEGORISI una din aceste masini (care nu au mai jos de merge) ca fiind KITCH`uri ... sunt foarte curios sa intalnesc aceasta persoana!!! |
nu are legatura cu masinile
dar am spus care sunt regulile sectiunii si as dori sa se respecte |
daca nu intelegeti ... sa va explic aceasta sectiune este dedicata styling-ului .. se vrea a se analiza diferite aspecte ale tuning-ului , orice divagare catre barfe, injuri sau alte probleme de acest gen nu se vor accepta......la fel ca si rivalitatiile personale... se analizeaza masina nu persoana, familia, gagica sau altceva... daca nu intelegeti nu mai postati ... imi rezerv dreptul de a sterge orice post care nu se incadreaza IN IDEEA ACESUI TOPIC...
|
foarte frumoasa masina......extraordinara......m-ar interesa si pe mine....de unde gasesc un eleron asemanator...de carbon....cum e pe rx-8 si celica.... :D
|
Re:
Quote:
mie masina asta nu-mi place cum arata dar nu e kitsch. e doar urata. intelegi? |
Re:
Quote:
gusturile nu se discuta in contradictoriu ... si it respect decizia ... dar se pare ca acel buton pe care il vrei tu nu EXISTA! ... iar din punctul meu de vedere nici nu ar trebui sa existe. Sper ca imi respectZi shi tu mie parerea NU? :D ... ms. Eu consider aceasta masina una din cele mai reusite masini de pe la noi ... |
relanti la 750 de turatii ca orice alta masina... (intreba cineva)
|
Re:
Quote:
din punctul meu de vedere ar trebui sa existe optiunea aia. nu-i un capat de tara treaba asta, insa e lipsa de respect pentru minoritatile mai duse cu capu asa. de ce exista totusi optiunea 'kitsch'? urata nu poa sa fie, dar poa sa fie kitsch? nu mai inteleg nimic. iti multumesc si eu la randul meu. ps: ma voi opri aici cu comentariile pe tema asta. am vrut doar sa sesizez o neregula (unele masini aveau kitsch, altele nu aveau mai jos de merge), crezand ca e doar un moment de neatentie din partea celor ce-au creat sondajele. daca lucrurile stau altfel, e bine ca am aflat acum. |
Re: poftim?!?
Quote:
plus ca xrp si cal ne sant amici ... :lol: |
mi se pare un gest curajos sa tunezi masina asta... astept sa vad daca se poate mai mult la performante. nu sunt fan design tunning... din nou... e un proiect indraznetz
|
Re:
Quote:
chill no biggie ... ideea ca ... orice om cat de cat normal nu cred ca ar putea sa numeasca vre-una din masinile pe care le-am postat eu ... KITCH TUNING .. .acuma sa fim sincer :) inteleg ce zici tu ... dar a fost un orgoliu de-al meu :) :icon_kiss :wink: ms! |
offtopic :D
aha!! te-am prins vrajitoareo!
loviu 2. :D:D:D:D |
Am votat reusita
+ jante - superbe, merg bine cu masina + sistem multimedia - ma iau dupa ce scrie in lista + finisare si alegerea componentelor - lucrat frumos, curat si cu piese de calitate + eleron - pt ca e functional - kit caroserie - de mare calitate si renume dar personal nu-s fan Veilside in ceea ce priveste designurile lor, mi se pare ca incarca masina prea mult si devine \"overdone\" IMO - eleron - cu toate ca e functional, din nou, personal nu-mi plac deloc acest tip de eleroane dpdv al designului |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning