![]() |
Re: Usergroup AUDI
multumesc Flow.
bluey, nu...asa e. |
Felicitari bluey pentru initiativa. ;)
|
Nu imi apartine initiativa cu usergroupurile.
Eu sunt aici sa fac curat prin posturi si topicuri. Daca e vreo problema pe aria Audi nu ezitati sa dati un pm. Apropo de initiative. Cum facem sa ne strangem si noi intr-o zi sa ne vedem la fata? Bogdan stiu ca are experienta cu organizatul intalnirilor... |
cu cea mai mare placere bogdane
subscriu si eu la initiativa cu intalnirea doar ca la mine mai dureaza ceva pana e gata masina , daca va fi functionala pana la data intalnirii vin negresit |
Bluey, dupa cum ai citit va fi curand HHmeeting 2. dar sa fie cald. deja e vorbita treaba cu achim si asteptam caldura;) ai vazut, cum a urcat un pic termometru..deja lumea punea la cale amanunte. acum iar a venit frigul.
daca vreti audi meeting, tocmai a fost cea de pe vwforum. cam cea mai mare din tara, au fost >100 de masini, nu numai audi, dar inclin sa cred ca a fost cel mai mare nr de audiuri. cam asa arata o parte din parcare: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=83 oricum, asteptam caldura... |
4 Attachment(s)
inca nu am prezentat-o, de fapt este un S4 stock, cumparata de 3 luni :D
|
poate ca nu am inteles eu bine sau ?
|
Ce sa intelegi?
Membru al usergroupului Audi esti. Daca vrei sa-ti scrie si Audi driver sub nume urmeaza te rog pasii din primul post de pe acest thread. Multumesc. |
Am dat si eu subscribe la grup... Si aici este topicul cu masina
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...08#post1395208 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Audi A4, an fabricatie 2000, 180000km reali, gri metal, motor 1.9 Tdi,climatronic, geamuri electrice, oglinzi incalzite electrice, proiectoare ceata, 4+1 jante aliaj(cauciucuri Dunlop), inchidere centralizata, cotiera, volan reglabil, volan + schimbator piele, ABS,air-baguri,servo, radio-cass.
|
Quote:
e cumva anunt de vanzare aici sau cum? |
Domnul respectiv are un anuntu cu masina respectiva la sectiunea bazar si probabil a dat copy/paste.
Oricum faptul ca nu a primit acceptul in usergroupul Audi e un fel de urare de "vanzare rapida si usoara" :D |
salutare si bine v-am gasit, acu k fac si eu parte din acest grup ;;)
|
Welcome !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning