![]() |
Re:
Quote:
|
Masina asta este absolut extraordinara.
Am citit in nu mai stiu ce revista ca inainte sa arate asa cum arata in prezent, ca a bagat 20.000-25.000E in ea, sunt curios care o fi investitia totala pana acum......... Este o masina unica la noi in tara. Nu stiu ce sa spun altceva................. Hai sa ii gasim un defect ca sa nu fie chiar asa de perfecta :lol: : VINILUL ESTE APLICAT PERFECT, ARE BULE!!!! pe bune, chiar, mici, dar le are! :P :lol: |
20.000 - 25.000 ?? oau ...
sunt curios ce motor are, ce stie masina asta ... ca dak fuge precum arata ... n-am cuvinte. ma insel eu sau masina la inceput a fost galbena ? |
Motorul nu e cel 'original' ...
E al 2-lea motor pe masina... primul parca a fost 'mancat' de nos (daca retin bine...) Da,p`acolo se invarte...in orice caz peste 20.000 :wink: |
pot spune ca e cea mai frumoasa masina modificata din Romania ... il bate pe CTL (fara suparare).
|
Re:
Quote:
|
hmmmmm ... 1.8 VVTL-i ... de 192 de cai
* Kit admisie directa K&N TYPHOON; * Toba finala DYNAMIC JAPAN; * Catalizator sport BORLA; surprize ... surprize!!! |
extraordinar nu mai am cuvinte nu cred ca mai este asa ceva in RO :shock: :shock: :shock:
|
poate sunt deplasat dar yo am auzit k de cand are masjina cu totul a bagat ceva mai mult de 25.000 $...sa zicem mult mai mult???hmmm...si despre faza cu al-2lea motor..am auzit si eu.....
bai ce offtopic sunt.......la mai mare oricum si asteptam surprize surprize....poate o face RWD cum era una pe la japonezi special pt drift :twisted: :twisted: :twisted: (faza e reala dar yo nu am vb serios) |
foarte frumoasa masina... si e cam cea mai frumoasa din ro :wink: iar daca si merge precum arata.. jos palaria
|
oricine care are bani sau care se zbate sa investeasca o gramada de bani intro masina poate sa faca o masina sa arate asa de bine.
voi ce credeti ca o dat sa zicem suma de care se vorbeste de 25.000 $, ca sa arate a kitch? ceea ce zic este ca daca ai 30.000 euro sa investesti in masina, vei avea succes garantat imposibil de evitat. si, da masina este superba. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai sa zicem ca-i reusita. lambo doors rule.
|
hmmm ce pot sa zic e super masina o vad in fiecare zi deoarece proprietarul e vecinul meu asa ca cornele e super :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning