Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Gusu ... Celica Kamikaze!!! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6574-gusu-celica-kamikaze.html)

polifem 11-07-05 18:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
masina va mai avea cateva surprize interesante vara asta :D

cam la ce surprize sa ne asteptam?
cumva o tenta de NOS?

who knows ... ?!?!

alexutzu 11-07-05 22:23

Masina asta este absolut extraordinara.
Am citit in nu mai stiu ce revista ca inainte sa arate asa cum arata in prezent, ca a bagat 20.000-25.000E in ea, sunt curios care o fi investitia totala pana acum.........
Este o masina unica la noi in tara.

Nu stiu ce sa spun altceva.................

Hai sa ii gasim un defect ca sa nu fie chiar asa de perfecta :lol: : VINILUL ESTE APLICAT PERFECT, ARE BULE!!!! pe bune, chiar, mici, dar le are! :P :lol:

steaua23 11-07-05 23:56

20.000 - 25.000 ?? oau ...
sunt curios ce motor are, ce stie masina asta ... ca dak fuge precum arata ... n-am cuvinte. ma insel eu sau masina la inceput a fost galbena ?

AleXXL 12-07-05 00:26

Motorul nu e cel 'original' ...
E al 2-lea motor pe masina...
primul parca a fost 'mancat' de nos (daca retin bine...)
Da,p`acolo se invarte...in orice caz peste 20.000 :wink:

madfish 12-07-05 15:07

pot spune ca e cea mai frumoasa masina modificata din Romania ... il bate pe CTL (fara suparare).

orlando 12-07-05 15:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
pot spune ca e cea mai frumoasa masina modificata din Romania ... il bate pe CTL (fara suparare).

este intradevar dar la motor.... :roll:

polifem 12-07-05 15:19

hmmmmm ... 1.8 VVTL-i ... de 192 de cai

* Kit admisie directa K&N TYPHOON;
* Toba finala DYNAMIC JAPAN;
* Catalizator sport BORLA;

surprize ... surprize!!!

TND--TEAM 12-07-05 23:17

extraordinar nu mai am cuvinte nu cred ca mai este asa ceva in RO :shock: :shock: :shock:

Skillzu 12-07-05 23:57

poate sunt deplasat dar yo am auzit k de cand are masjina cu totul a bagat ceva mai mult de 25.000 $...sa zicem mult mai mult???hmmm...si despre faza cu al-2lea motor..am auzit si eu.....
bai ce offtopic sunt.......la mai mare oricum si asteptam surprize surprize....poate o face RWD cum era una pe la japonezi special pt drift :twisted: :twisted: :twisted: (faza e reala dar yo nu am vb serios)

kickass 24-07-05 07:18

foarte frumoasa masina... si e cam cea mai frumoasa din ro :wink: iar daca si merge precum arata.. jos palaria

Piry 01-08-05 08:38

oricine care are bani sau care se zbate sa investeasca o gramada de bani intro masina poate sa faca o masina sa arate asa de bine.

voi ce credeti ca o dat sa zicem suma de care se vorbeste de 25.000 $, ca sa arate a kitch?

ceea ce zic este ca daca ai 30.000 euro sa investesti in masina, vei avea succes garantat imposibil de evitat.

si, da masina este superba.

zetemte 01-08-05 11:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
oricine care are bani sau care se zbate sa investeasca o gramada de bani intro masina poate sa faca o masina sa arate asa de bine.

voi ce credeti ca o dat sa zicem suma de care se vorbeste de 25.000 $, ca sa arate a kitch?

ceea ce zic este ca daca ai 30.000 euro sa investesti in masina, vei avea succes garantat imposibil de evitat.

si, da masina este superba.

Nu e adevarat ... Styling nu e usor si e foarte simplu sa faci un KITCH cu bani multi ...

xxdadixx 01-08-05 12:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Nu e adevarat ... Styling nu e usor si e foarte simplu sa faci un KITCH cu bani multi ...

Daca esti paralel la tot ce tine de tuning se poate, sunt si exemple.

tre 01-08-05 22:48

hai sa zicem ca-i reusita. lambo doors rule.

DVDValy 01-08-05 22:55

hmmm ce pot sa zic e super masina o vad in fiecare zi deoarece proprietarul e vecinul meu asa ca cornele e super :wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning