![]() |
cool frate si culoarea este foarte faina :lol:
|
ce rost are daca nu poti sa mai modofici nimic la ea! la exterior ma refer
|
asa poti sa-ti iei o dacie sa o faci frumoasa si unika eu personal ma orientez spre o masina care-mi place asa cum e .
Oricum cred ca se poate tuna si aia fara probleme doar ca o sa iasa mai urata decat stock :)) |
stai sa apara si o sa vedem si kit-uti exterioare pt ea...poate o fi mai frumosa cu vreun kit nu ai de unde sa sti.
|
hai sa fim seriosi...in cel mai bun caz ala asa va arata (aproximativ) Acura RSX ...dar in nici un caz Honda Civic...dc ? pey Honda Civic este mai intai o masina de familie cu buget mediu si apoi o masina sport....cine nu ma crede sa compare numarul vanzarilor la varianta in 4 usi si cea in 2 usi... :)
|
fara suparare dar nu e acelashi *** ... cea pusa de nikkon_kde mi se pare prea tare... si eleronul ala nush ce sa zic mie imi place e finutz nu de ala butucanos de majini nascar.... si inca ce bodykit intra pe ea (deja imi vine o idee cam cum ar arata) umflate ujile alea ceva \"side skirts\" ..si multe altele faruri stopuri.. o alta culoare mai agresiva .... in fine.. a zis cineva ca, capota e din carbon... sincer nu cred...mie mi se pare un simplu black paint..
|
urata urata urata urata masina...
ar fi mai bine dk japonezii si restul cu ochi oblici sar rezuma doar la motoare... ma rog, poate ca fac masini care sa se asorteze la frumusetea lor... again.... urata masina :D |
SpeedeR ai foat cam rau aici :poke: .Ce ti-au facut nene uratii astia mici si galbeni.
|
mie imi place civicul asta.... ma rog, mai mult type R :D :D :D
dar asta...e urata... p bune akum.... japonezii nu prea fac masini frumoase... exceptii fac g35, acuraTL,nsx,etc.... dar sunt putine...majoritatea masinilor sunt urate... uitativa mai atenti, mai ales la profilul masinii, si la interior... chiar va placee?! gusturile nu se discuta...mai ales in contradictoriu... dar sincer, comparatio cu alte masini...chiar e frumos acest civic?! :roll: eu zic ca nu... |
cum zici tu gusturile nu se discuta dar nu cred ca vezi potentialul acesteiu majini (estetic ma refer) motor nu am vazut nimik pe topic si nici pe net nu cautashi :p
|
e betooooooooooooon...deja stiu ce sa fac cu ea :shock: :twisted: :D
|
Re:
Quote:
|
http://www.eine-klasse-sportlicher.de/ try this :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning