![]() |
sportivitate..............la ce te referi? aspect sau motor?
deci daca ar fi vorba de aspect as fi ales opelul doar ca in cazul de fata opelul este dric, pardon este break.......deci aspect: LOGAN daca ar fi vba de motor nici nu se pune problema..... nu compari un 1.6 cu un 2.5 chiar daca e TD + ca mai e si BMW.......deci motor: OPEL nu s-a pus problema dotarilor, dar este evidenta si aici alegerea. oricum nu sunt adeptul masinilor break, cel putin nu acum........ deci cu ceva indoiala aleg LOGAN :roll: |
Domnu Rolex_logan sa iti explic mai pe larg ...\"dric-ul \" acela care il consideri tu ...este considerata limuzina de la Opel ... deci cu ce ar putea concura loganul la capitolul asta???
Eu nu te-am facut nebun..si prin simplul fapt ca eu am zis ca e logan o masina de carat rosii..asta e parerea mea..si am vrut sa aud parerea si la altii asa la mica noastra comparatie..cand ai zis ca e omega dric..eu nu am zis nimik de omega...eu unul nu ma simt asa ofensat cand ma ataci la masina chiar ma doare undeva....dar daca ma iau de logan park m-as lua de maicata...:) Nu am de gand sa ma cert cu tine...eu doar vreau sa iti arat un adevarat ca loganul cel putin din partea ta este mult prea laudat pt ceea ce iti ofera... Daca vrei sa intelegi bine..daca nu gasesteti alt topic pe care sa te contrazici... Am terminat discutia... Bafa... vb cand ajung in bucuresti... |
imi cer drepturile de autor!!!!! eu am zis ca este DRIC :lol:
|
Ai ce daca e dric? intre un rs4 dric si un a4 normal ce ai alege? unele break-uri arata chiar bine. Poate nu sunt in general cele mai estetice masini dar pana la a compara un omega cu un logan .... prea mult.
|
Re:
Quote:
|
Omega e mult mai tare si la performante si la aspect,dar pacat ca e break.Nici Loganul nu e prea rau la aspect dar nu se compara cu Omega(mai ales ca e din 99)
Si de ce mai continuati sa vb daca a zis baiatul ca el nu a spus ca ar fi Omega mai rau?!? |
Eu zic ca o masina trebuia sa ti-o alegi dupa: fiabilitate, dotari, motor, aspect. (desi inclin totusi ca motorul sa fie pe locul 2, nu 3)
Sunt prea multe masini 2fast2furious la aspect si cand pleaca ....... |
Omega clar, e mult mult mult superior din absolut toate privintele(designul e discutabil)
|
Re: Opel Omega vs Dacia Logan
Opel Omega e peste Loganu la absolut toate capitolele,intr-un fel e si normal k doar fiecare cu clasa ei,cam fortata comparatia dar TOTUSI aleg Omega!
|
Normal ca as alege un omega, cel putin eu, opelurile sunt destul de bune fata de loganuri, care sunt dacia, adik nu zic ca-s proaste daciile dar opel e mai sus dekt dacia la toate capitolele si in orice moment
|
Nu pune nimeni o regula impotriva comparatiilor de genul asta (mere cu fasole)?
Prea sunt multe si degeaba! Omega e masina, Loganu e frigider pe roti! |
Nu incape comparatie, tre sa fi nebun sa nu iei omega. Si 1.6 dupa logan fuge ?? in ce carti ? eu zic doar ca e un motor mai echilibrat pt caroseri, fata de 1.4 care e puturos rau. Nu are nici 1 % sanse loganul intr-o intrecere cu omega si nu mai pun in discutie capitolu siguranta, eu cand mai vad accidente cu loganu' ma ingrozesc (se sparge pur si simplu ca o cutie), oricum in orice masina poti sa o sfarsesti (poate mai putin hummer) dar parca asta e prea de tot. Nu-si are rost comparatia.
|
Quote:
http://www.demart.ro/cat_dormitor/05-01.jpg |
Eu stiam ca atunci cand au facut portabagajul, au bagat un frigider la orizontala si au indoita tabla dupa el. Poate era un sifonier mai mic.
|
dulap,sifonier,frigider,camila...............nu degeaba germanii aia ziceau ca te rastorni cu ea :) are ditamai cocoasa si sincer chiar nu vad de ce se vinde asa de bine masina asta?poate marketingul,imaginea Renault?eu zic sa facem o coalitie anti-LOGAN :)))))) am glumit fratilor :))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning