![]() |
Andrey
0% [ 0 ] Caius 62% [ 10 ] Sant0s 6% [ 1 ] Soricelu' 0% [ 0 ] WRC 31% [ 5 ] urat.... |
cu cine ai votat Piry?
|
L-am votat pe soricel...
Nu dati in mine... mi s-a parut cel mai reusit tuning..cel mai 'real' ..(parerea mea) ... :wink: Pustiu , iar vrei probleme ? Stai dreaq in treaba ta, nu-mi mai critica tu felul de a modera , nu mai lungii discutia ca-ti bag scuteru ala-n dos ..... ai votat , bravo , am incheiat discutia, madskilz, te rog .. nu te pune la mintea.... ;) DECI AM INCHEIAT DISCUTIA, DISCUTATI IN ALTA PARTE DACA DORITI, NU AICI . Sant0s nu vreau probleme.Ma bucur ca ne-am putut intelege... :wink: ..P.S.Noapte buna *Don |
1 Attachment(s)
E ora 3 dimineata si nu am ce face (poate decat sa ma culc naiba odata :D )
:arrow: Nu va uitati la detalii ca mouseul dansa in ritmul Heineken :lol: Noapte buna |
My noob opinion: dragutza :wink:
E primu' taxi low pe care-l vad :) |
merci merci!
A4-ul din avatar e al tau? Ca l-am vazut p strada si mi se pare k arata f bine, underground style :D (am modificat TT in A4 coz i am so ashamed ) :oops: |
:lol:
Nu esti primu' care intreaba :) Nu e al meu si... nu e TT, e A4 :) |
ai mare viitor cata..problema e k nu ai posat unde trebuie... :(
|
Re:
Quote:
Da, stiu k e A4 cabrio, moama ce dus eram :lol: :oops: :oops: |
Re:
Quote:
Sunt un pictor neinteles :lol: Nu tunez pt faima :D , lucrez cand am timp si chef, poate o sa bag si eu o data la timp pt top :wink: |
sebi{, ai planul acuma, nu trebuie decat sa concretizezi ce se vede in poza lui Caius :twisted:
|
asta as face si yo.. dar trebuie sa dea o bere :wink:
|
cand o so faci asa , sa ne dai si noua un buzz
|
Poate ii prosteste pe astia la primarie sa ii dea voie cu masina de asa culoare la taxi :lol:
|
ar fi mijto ca taxiurile sa fie vopsite cum am facut eu masina... :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning