![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Lexus...interior si exterior foarte elegant :)
|
Quote:
|
BMW-ul tot BMW ramane.BMW votat:pistoles:
|
lexus e mai agresiv la design, bmw nu tradeaza la exterior puterea, lexusul apare mai mult ca o masina tunata...la interior, chiar si albina mai mica poate sa faca mierea mai dulce,...fiecare avem un feeling...amebele masini sunt superbe...
|
arata bn amandoua...da cum au zis si altii legenda :lol:
|
la prima vedere as merge pe mina bolidului BMW M3 ,dar este greu de decis pina la urma ca nici LEXUS IS-F nu este o masina care sa nu atraga atentia, indiferent unde se afla acest LEXUS face senzatie
|
as fi ales lexus ...dar cutia aia ....pfoa...m3 sedan...daca inginerii de la lexus cred ca o masina sport prin definitie are si cutia automata...pe langa cele 4 usi....care sunt foarte ok
|
AM VOTAT pentru cel mai bun (pt. BMW )Mpower
|
bmw normal
|
LEXUS mai mult decat sigur :-)
|
Quote:
|
Am votat Lexus pentru : aspectul exterior si interior si nu in ultimul rand pentru unicitate(nu stiu cate Lexus-uri IS-F o sa vedem prin Romania).
Si chiar daca Lexusul foloseste un motor mai mare pentru a obtine aceeasi putere ca cea a BMW-ului, diferenta se vede la cuplu... |
Quote:
dar pentru spiritul legendei: "BMW RULZZZ CLARRR!!11" |
BMW za best....imi creste adrenalina numai cand aud M3....inspira un aer mult mai sportiv ca lexus`ul...
|
M3 ...fara a sta in cumpana nici macar o secunda.......merg pe mana celor de la M Gmbh.Este vorba despre traditia ///M, modele ///M, despre care se stie ce pot si ca la momentul aparitiei lor au fost in varful piramidei.Parerea mea este ca japonezii nu vor reusi sa cladeasca o asemenea traditie curand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning