Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   X-Type <> C-Klasse <> Seria 3 <> A4 ... Care? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/65439-type-klasse-seria-3-a4.html)

criss_cars 06-02-08 19:04

Re: X-Type <> C-Klasse <> Seria 3 <> A4 ... Care?

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1334948)
alte variante nu te-ai gandit? Toyota Avensis, Ford Mondeo, Peugeot 407, Citroen C5, Alfa 166? Eu din toate astea ti-as recomanda 407. Am unul si stiu ce inseamna:) motorul de 2,0 HDI 136 cp fuge de manca pamantul. Singurul inconvenient e pretul mare al pieselor, dar pe la 16.000 iti iei full options.

Nu vreau sa ma contrazic cu tine dar nici una din cele spuse de tine nu se compara cu ce a scris omul acolo. Peugeot 407 nu se compara cu Seria 3 sau A4 iar in banii astia le ia cu destule dotari cel putin la fel de multe ca 407. Sincer eu as lua Seria 3 modelul nou C-Klase nu stiu dak iti ajung banii pentru modelul nou cel vechi e destul de old cel nou e crima.

glory1 06-02-08 21:06

Quote:

Originally Posted by glory1 (Post 1339609)
...Revin cu o intrebare. Se obtin performante mai bune dintr-un motor de A4 Diesel de 1.9 si 116cp sau dintr-unul benzina 1.6 102/105cp ?

Nu am aflat un raspuns...

glory1 06-02-08 21:08

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1339756)

Nu este un sedan...Limuzina sau cum vrei deci nu ma incanta...Ms oricum...Am ramas pana la urma sa caut un Seria 3 cu navigatie (datorita bordului hidos fara ) , sau un A4 . Diesel sau benzina nu conteaza. Inclin spre diesel datorita consumului mai redus.

CSU SIBIU 07-02-08 09:15

In banii astia gasesti un audi A4 aproape nou in germania

ionut_cluj 07-02-08 09:25

Quote:

Originally Posted by glory1 (Post 1340251)
Nu am aflat un raspuns...

diesel are performante mai bune per ansamblu.
Nu e vorba de contrazis, pana la urma fiecare decide ce-si ia, dar mira-m-as ca-ti iei A4 mai dotat:). In fine, din toate astea as alege C-Klasse, mi se pare superioara calitativ, si arata foarte bine si afara si inauntru. Eu as recomanda C.

p.s. Daca comparam 407 2.0 hdi cu 320 d si A4 1,9 tdi, 407 e superioara, e mai rapida, mult mai confortabila, mai stabila si mai fiabila. singurul minus e intretinerea destul de scumpa.

peter 07-02-08 14:03

Am eu de vanzare un Peugeot 407 2,0 paladine Hdi 2005.full options, tuning exterior unicat,jante oz 18'',lambo doors,interior bej,dvd in tetiere,audio focal,kit admisie sport,carte service,revizii numai la Peugeot. 25.000 euro

air_catalin 21-02-09 19:26

Quote:

Originally Posted by glory1 (Post 1330968)
Cam la asta ma gandeam si eu sa fiu sincer...

La C ma tem oarecum de intretinere , casco si impozite ,fiind un Mercedes ma gandesc ca o sa ma lase statu fara cateva mii anual :(

3-ul ... desi bmw ma lasa putin rece interiorul care am inteles ca nu e atat de placut la atingere precum la altele ...

IS-ul si el e dragut insa cam scump... Poate cel mai scump dintre cele mentionate mai sus ...

X-Typeul am renuntat la idee cand am citit despre intretinere pe net si fiabilitate

Despre Accord ...Hmm tentant insa doar dieselul ,datorita consumului ... Chiar ma gandeam inainte la el ,era poate singura japoneza care imi facea cu ochiul...Depinde si de ce se gaseste prin targ ...

Iar A4-ul ...deocamdata cred ca e cea mai buna alegere pe care o pot face ...

impozitul nu difera in functie de marca masinii ci de capacitatea motorului
casco - este in functie de valoarea masinii deasemenea nu de marca
ca fiabilitate iti recomand mercedes, piese scumpe dar dupa ce schimbi una nici ca mai umbli la ea.

johhny 21-02-09 20:52

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1341091)
p.s. Daca comparam 407 2.0 hdi cu 320 d si A4 1,9 tdi, 407 e superioara, e mai rapida, mult mai confortabila, mai stabila si mai fiabila. singurul minus e intretinerea destul de scumpa.

Ionut_cluj eu nu as compara niciodata pejo cu bmw sau audi si sa mai spun ca este si superioara..

glory1 referitor la intrebarea ta, din diesel 1.9 se pot obtine performante mai bune decat din 1.6 benzina, datorita turbinei si a cuplului superior. Dar nu stiu de ce te gandesti la 1.9 tdi de 116 cand exista de 131 cp..

Daca iei sa te gandesti mai mult la consum si costuri mai mici de intretinere cred ca a4 ar fi in avantaj, la bani aia gasesti un b7 destul de bun.
Dar exceptand consumul eu as fi ales in ordinea asta: mercedes, bmw

criss_cars 21-02-09 20:55

Topicul e din februarie 2008 de ce va mai certati degeaba? Nu inteleg de ce unii reinvie topicuri moarte de luni daca nu chiar ani de zile.

johhny 21-02-09 20:56

lol, eu acuma 5 minute am vazut prima data topicul asta..

ionut_cluj 21-02-09 22:43

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2088408)
Ionut_cluj eu nu as compara niciodata pejo cu bmw sau audi si sa mai spun ca este si superioara..

glory1 referitor la intrebarea ta, din diesel 1.9 se pot obtine performante mai bune decat din 1.6 benzina, datorita turbinei si a cuplului superior. Dar nu stiu de ce te gandesti la 1.9 tdi de 116 cand exista de 131 cp..

Daca iei sa te gandesti mai mult la consum si costuri mai mici de intretinere cred ca a4 ar fi in avantaj, la bani aia gasesti un b7 destul de bun.

tu nu, nici n-as putea crede ca ai face-o:)

22VIN 22-02-09 11:55

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2088408)

audi rulz. FORTA TDI
fiti ma seriosi... n-ai compara 407 cu a4? nasol. pentru ca mie un a4 nu mi se pare a avea nimic in plus fata de restul. doar o eticheta de clasa premium care vine impreuna cu un pret enorm. rar mai vezi masini premium corecte ca pret.

sebilica455 18-04-09 19:27

masina mea din semnatura

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning