![]() |
Re: X-Type <> C-Klasse <> Seria 3 <> A4 ... Care?
Quote:
|
Quote:
Nu am aflat un raspuns... |
Quote:
Nu este un sedan...Limuzina sau cum vrei deci nu ma incanta...Ms oricum...Am ramas pana la urma sa caut un Seria 3 cu navigatie (datorita bordului hidos fara ) , sau un A4 . Diesel sau benzina nu conteaza. Inclin spre diesel datorita consumului mai redus. |
In banii astia gasesti un audi A4 aproape nou in germania
|
Quote:
Nu e vorba de contrazis, pana la urma fiecare decide ce-si ia, dar mira-m-as ca-ti iei A4 mai dotat:). In fine, din toate astea as alege C-Klasse, mi se pare superioara calitativ, si arata foarte bine si afara si inauntru. Eu as recomanda C. p.s. Daca comparam 407 2.0 hdi cu 320 d si A4 1,9 tdi, 407 e superioara, e mai rapida, mult mai confortabila, mai stabila si mai fiabila. singurul minus e intretinerea destul de scumpa. |
Am eu de vanzare un Peugeot 407 2,0 paladine Hdi 2005.full options, tuning exterior unicat,jante oz 18'',lambo doors,interior bej,dvd in tetiere,audio focal,kit admisie sport,carte service,revizii numai la Peugeot. 25.000 euro
|
Quote:
casco - este in functie de valoarea masinii deasemenea nu de marca ca fiabilitate iti recomand mercedes, piese scumpe dar dupa ce schimbi una nici ca mai umbli la ea. |
Quote:
glory1 referitor la intrebarea ta, din diesel 1.9 se pot obtine performante mai bune decat din 1.6 benzina, datorita turbinei si a cuplului superior. Dar nu stiu de ce te gandesti la 1.9 tdi de 116 cand exista de 131 cp.. Daca iei sa te gandesti mai mult la consum si costuri mai mici de intretinere cred ca a4 ar fi in avantaj, la bani aia gasesti un b7 destul de bun. Dar exceptand consumul eu as fi ales in ordinea asta: mercedes, bmw |
Topicul e din februarie 2008 de ce va mai certati degeaba? Nu inteleg de ce unii reinvie topicuri moarte de luni daca nu chiar ani de zile.
|
lol, eu acuma 5 minute am vazut prima data topicul asta..
|
Quote:
|
Quote:
fiti ma seriosi... n-ai compara 407 cu a4? nasol. pentru ca mie un a4 nu mi se pare a avea nimic in plus fata de restul. doar o eticheta de clasa premium care vine impreuna cu un pret enorm. rar mai vezi masini premium corecte ca pret. |
masina mea din semnatura
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning