![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
garantez eu pt simi si vlad sunt baietzi de nota 10
|
2 Attachment(s)
Mitsubishi Carisma GDI masina e din 98 motor de 1.8 115cp in rest nimik:D...doar toba sparta si face zgomot. Pe viitor sa strang niste banutzi si sa pun pe ea:D
|
4 Attachment(s)
salut la toata lumea cred ca e timpul sa ma prezint si eu
mazda 323f lantis 1,5cc 65kw fabricatie 96 ,suspensie sport si multa multa muzica |
Stiu ambele masini din trafic si sunt frumoase. Sa va bucurati de ele si...bine ati venit printre noi...oficial 8)
|
Multumim ZyZ:D
|
mersi de urare ZyZ
|
bun venit fratilor.......va astept si la intalniri, sau poate ati si fost vinerea trecuta, dar eu cum am fost plecat la 4Tdays, mai greu si cu netu.....
|
Sper sa`mi iasa masina din service pana vineri ca e de vreo 6 zile:evil: Si am o intrebare:D cum pot fi vzute si masinile voastre bakal zyz si alti moderatori?:D dak nu cumva se supara cineva:D
|
daca o sa vii vineri, o sa le poti vedea, si nu numai ........
restul discutiilor pe cafenea, sa nu facem off-topic aici |
Ne vedem vineri. Poate facem si cunostinta 8)
|
Dak am sa am cu ce sa vin:(
|
5 Attachment(s)
salut la toti colegii din iasi.va prezint masina mea care sper ca intro luna sa fie pe strazile din iasi cu un nou body kit.
|
frumos exemplar de "urs"....felicitai....poate o sa ni-l arati si live, intr-o vineri
|
deocamdata e in curs de schimbare asa ca ursul o sa mai hiberneze o perioada insa promit ca o sa-l arat si live:)
|
o.k. .... asteptam pana atunci
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning