![]() |
Re: bmw 730d 2002 !!!!!!!
alte informatzii mai are cineva ??????
|
nimeni nu mai cunoashte nimic de 7-ar?
|
Quote:
Ce inseamna "f costisitoare"???...intr un an sau doi vreau sa imi iau si eu unul care sunt preturile la impozit,asigurare,revizii,etc???? si banuiesc stiu ca nu are un consum exagerat(cam 13 ) |
12 consuma 530-u meu....730=u i-a undeva la 14....am mers cu ea si am facut un consum. Intretinerea mashinii in general e costisituare....orice piesa....e mai scumpa dekt la o mashina mai "comuna" dar nu exagerat. Adica....un seria 7 e mult mai ieftin la intretinere dekt un S-Klase si un A8 garantat!! Eu m-am documentat mai bn si am ajuns la concluziak se merita sa cumperi un 730d de prrin 2003-2004 (ca pretz si calitate, confort si c mai vrei) dar am renuntzat la asha ceva deoarece Romania si Bucurestiu mai ales...nu permite exploatarea ei corecta.
|
Seria 7 fiind varful de gama intampina probleme mai mult electronice. Foarte multa electronica care la drumurile noastre nu rezista. Piesele EXAGERAT de scumpe. Idee 740 biturbo 2 debilmetre, resetari soft vreo 6 debilmetre noi 22 milioane plus TURBINa care la 7 nu o poti repara deci 2500 euro. Fa calculul. Plus ca la drumurile noastre jante 19 mai mic nu pui pe 7 pleraca bratele intr-o veselie bucsi si alte minuni. Scumpa intretinerea da daca iti permiti...prezenta garantata. Treci de la 5 la un 5 nou sau un 6 daca te intinzi. :)
|
e tarziu dar zic.
la 730'ul meu, am avut probleme cu aeroterma:(:| suna ciudat dar asta e, dupa accident cand baga caldura cand nu, luam o groapa mergea caldura, mai luam inca una nu mai mergea, o siguranta era problema. caseta de directie nu are nicio problema. consuma 12. 220 cp si 500 nm cuplu. cureaua de la alternator scartaia la 80.000 dar s'a inlocuit:) |
"extra full" , "B M W -> Brings Me Women!" , ortografie de nota 10, ce mai , parca seria 7 era premium ..
|
am avut seria 7 chiar in 2002 cand a aparut modelul nou 745...are mari probleme la computer...masina era in R ..si pleca in fata sau invers:)))))
|
Quote:
|
Quote:
|
b_gt pt mine nu mai este valabil acest topic. o sa imi i-au seria 7 cand o sa avem drumuri pt asa ceva si cand o sa am bani de ea, ca momentan chiar nu mai am :)). acum un an de zile aveam, si puteam sa i-au dar am preferat sa investesc in altceva. multa bafta celor care vor sa achizitioneze acest model. merita banii dar dupa cum s-a mai spus p-aici au ceva probleme la electrica si este recomandat sa luati an minim 2004.
|
hai frate...daca de ea nu avem frumuri...de seria 7...atunci cu ferrari porsche...unde mergem ??eu am avut si chiar mi a placut masina...bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning