![]() |
:lol: :lol: :lol: gabi..ii acelasi canine..marian are numai unu axel..care dupa mine ii cel mai tare... :peace: :peace: :peace:
|
1 Attachment(s)
Cecilia: Mie imi plac Rott.. de mor! Mi se par cei mai reusiti caini! Am auzit dimineata la TV ca vor sa interzica taierea cozii la Rottweilri!!! Ce tampenie ar fi!!!
|
am si eu o intrebare U R S U: tu lashi cainii singuri acasa? ce se intampla?? ca ai mei distrug tot
|
bine ai venit in club! al meu ala mic sta cu botnita ,asta dupa ce mi-a devastat casa de cateva ori :twisted:
|
Sunt super cainii lui Bogdan, ca i-am vazut o data si mi-au placut la nebunie...
Mai ales cel alb, Ice... Super animalul !!! :wink: :lol: :lol: :lol: |
ala e dusmanu apartamentului :twisted:
|
ursule sunt de acord..cu tine ..un rotweiler ..fara coada taiata nu arata fain.... :twisted: :twisted:
|
faza cu coada e discutabila mai ales ca unul din campionii internationali de anul asta nu o avea taiata.... iar de distrugere..... daca nu ai mobila inalta e belea!!!!!!!!!!
|
Intr-adevar; un set de canapele a fost compromis! Dar ...
|
inseamna ca ai scapat ieftin la mine a fost mult mai activ:1canapea 2 fotolii.1 pat 3 telefoane.2 perechi cizme de dama (una era de vreo 3 milioane)2 perecchi papuci de casa,1 pereche papuci de vara(2500000),si multe multe alte nimicuri de prin casa aaa... era sa uit 2 plapumi ciopatrite si gaurite in diverse locuri ee!!?? ce zici?!?!
|
eu ma apropii de acest record.... cainilor mei le place cel mai mult sa citeasca reviste si ziare.... dar rand cu rand nu asha!!!! :twisted:
|
man..dar ce sa faci..asa se intampla cand ti caini la bloc..mi sa intamplat si mie... :x acuma bine ca stau la casa ..si nui mai trebuie sa tin canin in casa.. :)
|
:D
Am si eu un Chiuaua are 40 cm lungime 15 cm inaltzime si are 1.800 g !
Si il cheama Tyson ! |
pai si eu tot la bloc stau catalin!!!!
|
da..ii nasol..sa ai caini la bloc..acuma pe bune??si eu am avut un rotweiler..aici tot la bloc..a trebuit sal dau :( :( ..a facut toata casa..praf..acuma am 2..dar ii tin la sat..cecilia cum te descurci cu ai tai ..la bloc??al meu ..adica era o ea.. :lol: facea ce vroia.. :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning