![]() |
Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39
Quote:
|
man...
Quote:
|
dany, man, tu esti plin de idei creatoare... da' nici chiar in halu' asta :)
|
stiu cum a aratat masina asta de la inceput, cat s-a muncit la ea... prin cate a trecut... ieri a mai facut un pas important... niste finale beton pe noul spoiler... :) dar mai bine o las pe laura sa ne prezinte... sau poate mai incolo, cand se contureaza mai bine rezultatul :) parca nici eu nu mai am rabdare sa o vad gata...
|
Hoinar are dreptate, distractia a inceput cu evacuarea si montarea spoilerului spate, o sa pun miine niste poze. Pentru ce urmeaza este totul pregatit.
|
Mr CAT... o sa fie un bimmer al naibii de frumos... Astept sa vad pas cu pas cum evolueaza...:peace:
|
Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie
iti multumesc
trebuie sa iasa frumos - la cit tin la el si mai ales la ce am visez pentru el |
4 Attachment(s)
am gasit si pozele cu tobele
spoilerul spate e montat ca sa se potriveasca tobele - o sa fie finisat si tot ce trebuie odata cu restul kitului |
yuuupiii in sf poze...hmmm se pare ca ai ales 4 tzevi finale in loc de 2 mai mari... :P arata f bine...cam cand montezi pragurile si spoilerul fata?:D
|
mda.. un inceput bun :D imi place masina .. bafta la proiect...
|
Quote:
Evacuarea initiala a masinii era borla iar ceea ce au adaugat adica inca o finala si tips-urile la fel. Imi place cum arata cu cele 4 tevi si vreau sa ii laud pe cei care au realizat lucrarea ( nu stiu daca e voie sa fac reclama - desi o merita). Sunetul este asa cum mi-am dorit - nu foarte tare dar frumos. |
[vreau sa o vad
|
:) bv CED un inceput bun , bafta la urmatoarele realizari ...
|
CED ce planuri ai pe viitor ? la interior poate si la exterior ?! la jante faci ceva ?
|
la jante o sa schimb numai sigla deocamdata
poate in viitorul indepartat ma voi gindi la alte jante dar numai cind o sa pot lua ceva cu adevarat spectaculos |
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning