![]() |
Re: Garaj -- cum se monteaza piesele pe masina
by the way ...stiti ceva mecanic bun care se pricepe si la tuning cat de cat ..ma refer la montat diferite piese?
|
ar fi unul cica la nivel local, ovi stie mai multe detalii!
|
Calin care lucreaza la Renault, e baiat destept si se descurca de minune si cu japonezele ...a lucrat pe Mx6 si a facut o treaba excelenta !
|
Cum se schimba torque coverter-ul la o cutie automata, cat de grea este operatia ?
|
Quote:
|
daca ai nisan nu se merita ca o sa crape altceva de indata ce iesi cu masina sa o testezi . si nu i da burnout langa americane ca iar crapa
|
Quote:
Si ontopic nimeni nu sare cu nici o idee? |
Quote:
on topic: nu are rost ca iar pusca |
Quote:
ontipic: inca ma documentez |
sau numai am scuturat pompa de benzina..e normal sa nu mearga la capacitate dupa 5 ani de stat in garaj
|
ce uleiuri folositi, motor si cutie , ce marca si ce coeficienti ?
|
Offtopic :am incercat Floriol, dar se consuma foarte repede am vrut sa iau Ardealul dar nu am gasit si acuma folosesc Unt de lemn de la Bunica
Ontopic : la motor numai Divinol 0W-40 si la cutie ceva de la Mitsubishi ( cred ca vaselina topita si amestecata cu motorina):D:D |
Quote:
|
Quote:
:D:Dacum citeva minute am discutat cu cineva poate soseste o cutie manuala pt zx.Nu stiu cit de grea ar fi operatia dar cred ca va dura mult daca ar fi de facut asta:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: daca se face va tin la curent cu operatia prin poze .. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning