Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Garaj -- cum se monteaza piesele pe masina (https://forum.4tuning.ro/439-baia/65231-garaj-monteaza-piesele-masina.html)

IonutzMFF 02-02-08 00:46

Re: Garaj -- cum se monteaza piesele pe masina

by the way ...stiti ceva mecanic bun care se pricepe si la tuning cat de cat ..ma refer la montat diferite piese?

adisoruc 02-02-08 10:22

ar fi unul cica la nivel local, ovi stie mai multe detalii!

Keisuke 02-02-08 12:45

Calin care lucreaza la Renault, e baiat destept si se descurca de minune si cu japonezele ...a lucrat pe Mx6 si a facut o treaba excelenta !

Keisuke 25-08-08 23:48

Cum se schimba torque coverter-ul la o cutie automata, cat de grea este operatia ?

M I V E C 26-08-08 12:09

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1715111)
Cum se schimba torque coverter-ul la o cutie automata, cat de grea este operatia ?

nu este foarte greu, cu o sarma mai oteloasa il poti scoate prin toba de esapament, si daca vrei sa bagi altul, il pisezi bine, bine cu un mojar si il bagi odata cu uleiul... atentie!!!! uleiul trebuie schimbat neaparat:shock::shock::???::???:

bogdan350cid 26-08-08 14:55

daca ai nisan nu se merita ca o sa crape altceva de indata ce iesi cu masina sa o testezi . si nu i da burnout langa americane ca iar crapa

Keisuke 26-08-08 19:19

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1716136)
daca ai nisan nu se merita ca o sa crape altceva de indata ce iesi cu masina sa o testezi . si nu i da burnout langa americane ca iar crapa

pana la urma care a iesit de pe pista impinsa :drunk:

Si ontopic nimeni nu sare cu nici o idee?

bogdan350cid 26-08-08 19:49

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1716629)
pana la urma care a iesit de pe pista impinsa :drunk:

Si ontopic nimeni nu sare cu nici o idee?

off topic: nu de pe pista ci din parcare, a doua zi si a revenit
on topic: nu are rost ca iar pusca

Keisuke 26-08-08 20:00

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1716694)
off topic: nu de pe pista ci din parcare, a doua zi si a revenit
on topic: nu are rost ca iar pusca

offtopic: dupa ce ai facut setul motor si schimbat distributia si pompa de benzina :lol::lol:

ontipic: inca ma documentez

bogdan350cid 26-08-08 20:12

sau numai am scuturat pompa de benzina..e normal sa nu mearga la capacitate dupa 5 ani de stat in garaj

Keisuke 12-09-08 15:20

ce uleiuri folositi, motor si cutie , ce marca si ce coeficienti ?

M I V E C 12-09-08 15:35

Offtopic :am incercat Floriol, dar se consuma foarte repede am vrut sa iau Ardealul dar nu am gasit si acuma folosesc Unt de lemn de la Bunica

Ontopic : la motor numai Divinol 0W-40 si la cutie ceva de la Mitsubishi ( cred ca vaselina topita si amestecata cu motorina):D:D

Keisuke 13-09-08 15:38

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1748978)
Offtopic :am incercat Floriol, dar se consuma foarte repede am vrut sa iau Ardealul dar nu am gasit si acuma folosesc Unt de lemn de la Bunica

Ontopic : la motor numai Divinol 0W-40 si la cutie ceva de la Mitsubishi ( cred ca vaselina topita si amestecata cu motorina):D:D

baga detalii cu divinol, unde e facut preturi ca am mai auzit pe cineva la VTM ca-l foloseste, sau o poza cu eticheta ar fi mai bine daca mai ai pe stoc.

VG30DETT 22-11-08 21:57

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1715111)

este foarte grea operatie vino la garaj la mine si o sa vezi ..:shock::shock::shock::shock::shock:

:D:Dacum citeva minute am discutat cu cineva poate soseste o cutie manuala pt zx.Nu stiu cit de grea ar fi operatia dar cred ca va dura mult daca ar fi de facut asta:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: daca se face va tin la curent cu operatia prin poze ..

Keisuke 23-11-08 23:45

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1880859)
este foarte grea operatie vino la garaj la mine si o sa vezi ..:shock::shock::shock::shock::shock:

:D:Dacum citeva minute am discutat cu cineva poate soseste o cutie manuala pt zx.Nu stiu cit de grea ar fi operatia dar cred ca va dura mult daca ar fi de facut asta:pistoles::pistoles::pistoles::pistoles: daca se face va tin la curent cu operatia prin poze ..

Nu vreau sa aud daca! Hai ca iarna asta nu poti sa scoti masina ca nu ai 4x4 ca astia cu mitzi jeep-urile ...ar fi fain sa o faci pana la urma ... mai stiu pe cineva care se lupta cu ambreiajele de vreo luna buna :))) , si de ce sa fie singurul ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning