![]() |
Re: renault clio RSi
da stiu ca se poate umbla la bara de torsiune.dar pe a mea o vreau originala fara modificari majore.in nici un caz nu i-as schimba designul exterior,poate doar un eleron un pic mai mare.in rest vreu s-o las la fel. iar ca si comparatie intre suspensii nu am condus niciodata clio RSi ca sa fac comparatie cu williy.mie mii sa parut ca a mea era mai joasa decat RSi-ul.si am luat distanta de la prag la sol(si nu de la spoiler) numa bine
|
cred k la brasov o dai mai repede....am auzit k se vand masinile acolo
|
Quote:
ms;o sa incerc si acolo;dar nu prea stiu detalii;poate ma poti ajuta;anyways o sa fiu duminica in vitan cu masinuta.sper sa am bafta |
si oricum daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum si unde as putea vinde masina repede,v_as fi recunoscator.nu prea le am cu targurile si cu treburile astea,iar de masina nu vreau sa scap ci sa o vand.merci anticipat
|
care ar fi un ultim pret la masina ?
|
[QUOTE=isacfani;1462843]care ar fi un ultim pret la masina ?[/QU
0748.147.194 |
Ehee ce vechi e topicul asta,masinuta s-a vandut prin Cluj,mi-e dor de ea,am inteles ca noul proprietar se da cu ea pe la diferite evenimente si face impresie buna.
Pe viitor intentionez sa imi achizitionez inca un Clio 1,de data asta sper un 16V,pasiunea pt masina asta e prea mare....Dar prin tara nu prea mai sint multe observ Voi stiti ceva? |
era una de vanzare , vroia 1500 de euro. arata foarta bine masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning