![]() |
Re: Faruri si stopuri clare!
mie putin imi pasa de reglaj buton
in 90% din cazuri is doar io + copilot in za car deci ... :D lupa sa aiba |
Sa ma treceti si pe mine pe lista asta magnifica;)Am votat ptr un negru...da cel mai bine;)
|
Quote:
Update list: 1. Webcathos 2. RD-Woo 3. Geo 4. Korb 5.Bgd_nne 6.B-64-KTL 7.costas 8. Dacia-wrc 9. energy52ro 10.dun_3g 11. KAZZY 12. Mad Max (uitasem de tine :D) |
Quote:
|
din cate am inteles io
300-400 ron cica tine de transport |
daca este vorba de piesele de pe lsautoparts , asteptati vreo 2-3 zile si va spun exact pretul unui set pe negru . Am luat legatura cu cei din china , mi'au spus un pret , acum astept sa vad cat costa transportul .
|
da dar legat de china si pretul unui set ... faza e ca ei trimit numa minim 200 bucati (adik 100 seturi)
asa ca daca cineva poate sa aduca si cantitate mai mica ce mai conteaza 100 ron in + ??? asta atata timp cat nu avem o alta alternativa |
si daca cumpar 20 de bucati eu...cat ar fi pretul?
eu...am un preten cu magazin in cluj si sa vad daca le baga la el in magazin la vanzare |
mai intai sami zica si mie cineva un pret pentru un set de faruri clare si dupa aia mai vb dar ma intereseaza un pret
|
Quote:
|
Quote:
Dacia daca iei 20 buc discutam si despre un discount... :)!Desi sincer nu prea cred ca ai sa iei atatea!! |
Bai, eu zic sa ne hotaram cine ce aduce... sa nu incurcam pe nimeni. Web, eu am vorbit cu tine... daca omul "tau" e serios si le aduce sigur, iau de la tine si gata.
|
eu la fel.
eu am spus ca am un preten care are mqagazin. daca`i trebuie cumpar 20 de bucati. zi`mi concret pret, timp de livrare si ma duc si vb cu el |
Nu am ce sa iti zic concret acum!!!Nu pot asigura pe nimeni ca le aduce foarte repede...Tot ce pot sa zic este scris pe prima pagina!!Pret posibil si posibilitatea livrarii tot akolo,intre300-400 ron ion functie de costul transportului si martie cel mai devreme.asta este tot ce stiu deocamdata.
|
am citit si pe prima pagina da nam inteles nimic.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning