![]() |
Re: OPEL photography:
cel mai performant opel din romania(cred).
a frant capul la multe masini cu rasini. am inteles,de la un prieten care a vazut-o la lucru ca deabea* dupa 130 km/h, cand are aderenta buna, nu mai face weelspin si pune puterea jos este f greu sa o invingi! este mult de munca pt un 16(4x4)? sincer mie imi place f mult cand simti masina patineaza pe asfalt in 1,2,3-a, dar pt liniute, se pierde mult pt ca are puterea prea mare! |
Tot respectul pentru ce a facut gollum din masinuta aia , nu am vazut-o , nu il cunosc , dar am auzit de el si am citit threadul ! a facut din pasiune o ambitie si a rezultat o super masina !
|
Va multumesc pentru aprecieri. Foarte important este ca faptul ca masina dupa indelungi modificari si remodificari mecanice si software a devenit fiabila.:D
|
adevarat e o masina care face senzatie printre pasionati de curse legale si ilegale!
atunci cand pronunti opel pronunti numele unei masini ieftine buna si de calitate! tot respectu FAN OPEL! |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
OMEGA TURBO
|
super tare masinaa!!! e cumva din ro?
orcum adevarata arta acolo! |
nu este din ro
|
3 Attachment(s)
MANTA TURBO+SUPERCHARGER 578 CP
|
ce reusita este..., este simpla, dar f complexa(motorizarea)!
oare cat ar costa un bolid ca asta!? cred ca duce cu mult pretul de 50 de miare de euro. |
50 de miare nu , chiar daca investita poate a depasit suma , dar vre-o 25 - 30 e posibil
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
OMEGA TURBO
|