![]() |
Re: B 13 Bhm ......
sal, deci trebuie neaparat sa o lasi mai jos....neaparat...si nu stiu parca grila din fata nu prea este de-acolo, mai bine cauti una de CN3.....bafta
|
jantele poti sa le lustruiesti cu pasta speciala si crede-ma ca dupa ce faci treaba asta nu o sa mai le vrei altfel ;)
|
salut!!!!:D
incearca sa asezi capota aia de pe fata mai bn...e km mare distanta dintre ea,faruri si grila...:???: laso mai jos ca ai pasajele:rolleyes2 alea misto(de golf cred:rolleyes2)si da belea...mai ales k ai si jante klumea!!!:twisted: bafta!!!;) |
1 si mie mi se pare ciudata grila aia .am incercat s o asez mai bine, int un timp reusisem dar .... o sa caut alta sau o sa pun ceva sita .
2 va multumesc 3 alpine tata ,caut d o gramada d timp pasta d aia .dak le fac k lumea asa o sa ramana.dak stiti va rog nu va feriti sa mi spuneti d pasta aia 4 mai jos n am cand s o las .as putea sa i tai din arcuri dar sunt deja taiate si in plus vreau cand fac asta s o fac k lumea (arcuri nova + amortiz intarite ) va multumesc |
2 Attachment(s)
si un mic cadou pt ea ..... asa k tot vine primavara :D:D:D:D
va rog nu va legati d jegul de la motor , si p mine ma obsedeaza .o curatasem cand am schimbat ambreiaj dar ...... e si alba se vede orice imi place la filtru asta, p langa faptu k se simte cum trage mai bine , se aude cand trage aer in carb :D:D:D:D VICTOR :D:D |
4 Attachment(s)
poze din vara cand am schimbat ambreiaj , discuri frana , etriliere , placute , si ...... nu mai tin minte :lol:
problema : d 1 sapt ma sacaie toba d mijloc , acolo unde se imbina . cum o accelerez mai tare imi sare , dar nu mi sare d tot , sare indejuns sa faca zgomot si sa iasa gaze .... e stresanta . m am saturat sa ma bag sub ea in fiecare saptamana :???: . d c as putea prinde si yo toba aia nebuna , m am uitat p acolo si nu prea am d c ! sfaturi va rog |
nici un sfat ?:sad::sad:
|
insfarshit......bine ca te-ai gandit sa ni te alaturi :X:X........iara ...in legatura cu toba...nush ce sa zic:-?? oricum...romanuu ii inventiv...casesti u ceva:D........oricum...bafta.....si sa vedem cu "creste" :X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum dimineta cand plec incep alarmele si arunca astia cu muraturi dupa mine :D:D:D ms pt sfat oricum |
nimeni , nimic cu toba problematica ??
|
4 Attachment(s)
ceri la magazin auto pasta abraziva , e imposibil sa nu gasesti :!:
uite cam cum iese cu pasta deaia ...trebuie rabdare dar merita o sa arate super ;) |
:joy::joy: ms
|
si pasta se aplica cu disc gen polish sau de mana ? ?:???::???::-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning