Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 13 BHM (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/65006-13-bhm.html)

ICE-M@N 30-01-08 14:23

Re: B 13 Bhm ......

sal, deci trebuie neaparat sa o lasi mai jos....neaparat...si nu stiu parca grila din fata nu prea este de-acolo, mai bine cauti una de CN3.....bafta

apline5 30-01-08 14:32

jantele poti sa le lustruiesti cu pasta speciala si crede-ma ca dupa ce faci treaba asta nu o sa mai le vrei altfel ;)

shorty_23 30-01-08 14:46

salut!!!!:D

incearca sa asezi capota aia de pe fata mai bn...e km mare distanta dintre ea,faruri si grila...:???:
laso mai jos ca ai pasajele:rolleyes2 alea misto(de golf cred:rolleyes2)si da belea...mai ales k ai si jante klumea!!!:twisted:

bafta!!!;)

Buga 30-01-08 15:03

1 si mie mi se pare ciudata grila aia .am incercat s o asez mai bine, int un timp reusisem dar .... o sa caut alta sau o sa pun ceva sita .
2 va multumesc
3 alpine tata ,caut d o gramada d timp pasta d aia .dak le fac k lumea asa o sa ramana.dak stiti va rog nu va feriti sa mi spuneti d pasta aia
4 mai jos n am cand s o las .as putea sa i tai din arcuri dar sunt deja taiate si in plus vreau cand fac asta s o fac k lumea (arcuri nova + amortiz intarite )

va multumesc

Buga 30-01-08 15:08

2 Attachment(s)
si un mic cadou pt ea ..... asa k tot vine primavara :D:D:D:D
va rog nu va legati d jegul de la motor , si p mine ma obsedeaza .o curatasem cand am schimbat ambreiaj dar ...... e si alba se vede orice

imi place la filtru asta, p langa faptu k se simte cum trage mai bine , se aude cand trage aer in carb :D:D:D:D

VICTOR :D:D

Buga 30-01-08 17:17

4 Attachment(s)
poze din vara cand am schimbat ambreiaj , discuri frana , etriliere , placute , si ...... nu mai tin minte :lol:

problema : d 1 sapt ma sacaie toba d mijloc , acolo unde se imbina . cum o accelerez mai tare imi sare , dar nu mi sare d tot , sare indejuns sa faca zgomot si sa iasa gaze .... e stresanta . m am saturat sa ma bag sub ea in fiecare saptamana :???: . d c as putea prinde si yo toba aia nebuna , m am uitat p acolo si nu prea am d c ! sfaturi va rog

Buga 30-01-08 18:38

nici un sfat ?:sad::sad:

r3sp3c7 30-01-08 19:02

insfarshit......bine ca te-ai gandit sa ni te alaturi :X:X........iara ...in legatura cu toba...nush ce sa zic:-?? oricum...romanuu ii inventiv...casesti u ceva:D........oricum...bafta.....si sa vedem cu "creste" :X

Buga 30-01-08 19:10

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 1323830)
insfarshit......bine ca te-ai gandit sa ni te alaturi :X:X........iara ...in legatura cu toba...nush ce sa zic:-?? oricum...romanuu ii inventiv...casesti u ceva:D........oricum...bafta.....si sa vedem cu "creste" :X

ms sergiule . doamne ajuta sa creasca cat mai frumoasa :D . ma tot gandesc c sa fac cu toba aia ............

Sirius 30-01-08 19:10

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1323597)
poze din vara cand am schimbat ambreiaj , discuri frana , etriliere , placute , si ...... nu mai tin minte :lol:

problema : d 1 sapt ma sacaie toba d mijloc , acolo unde se imbina . cum o accelerez mai tare imi sare , dar nu mi sare d tot , sare indejuns sa faca zgomot si sa iasa gaze .... e stresanta . m am saturat sa ma bag sub ea in fiecare saptamana :???: . d c as putea prinde si yo toba aia nebuna , m am uitat p acolo si nu prea am d c ! sfaturi va rog

scoate toba mica si pune o teava. sa vezi dupaia cum trage!!:D

Buga 30-01-08 19:12

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1323843)
scoate toba mica si pune o teava. sa vezi dupaia cum trage!!:D

m am gandit si la asta ..... dar o sa bata in ochii cui nu trebuie :shock:
oricum dimineta cand plec incep alarmele si arunca astia cu muraturi dupa mine :D:D:D ms pt sfat oricum

Buga 31-01-08 10:42

nimeni , nimic cu toba problematica ??

apline5 31-01-08 10:59

4 Attachment(s)
ceri la magazin auto pasta abraziva , e imposibil sa nu gasesti :!:
uite cam cum iese cu pasta deaia ...trebuie rabdare dar merita o sa arate super ;)

Buga 31-01-08 11:06

:joy::joy: ms

Buga 31-01-08 11:08

si pasta se aplica cu disc gen polish sau de mana ? ?:???::???::-)

All times are GMT +2. The time now is 14:29.

- Copyright 2026 4Tuning