Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   Idei tuning Accent (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/65001-idei-tuning-accent.html)

nedy_br 11-05-08 21:31

hmmm dak le face-am pana jos obtura din bataia farurilor! da aratau sigut mai bine dar m-am gandit si la practica nu doar cum arata!!!

proiectoarele alea le ai masurat inainte, crezi k inkp in grila ?? sau tai din ea ! prinderea la peoiectoarele originale se face si pe grila !

m-am gandit si eu si eu la asta! nu se face cu folie, obtureaza prea tare! este o vopsea speciala cu lac inclus! am vosea mi-am vopsit lucasurile ! :D

magicklubmixx 13-05-08 10:53

4 Attachment(s)
Salutare. Modificarile aduse de mine la Accentul meu: bi-xenon+xenon pe proiectoare de 8000k, jante Targa 195/55 R15, placute frana Brembo, arcuri sport, chip tunning +30HP, folii Llumar fata,spate si luneta, evacuare SkyTune, 4 boxe Focal si subwoofer cu statie MacAudio, DVD si navigatie. Urmeaza filtru de aer sport si eventual un body kitt dragutzel... :evil: Toate bune!

Triplele....lac de plastic+putina vopsea neagra tot de plastic...

nedy_br 13-05-08 22:55

Re: Idei tuning Accent

Quote:

Originally Posted by magicklubmixx (Post 1531117)
Salutare. Modificarile aduse de mine la Accentul meu: bi-xenon+xenon pe proiectoare de 8000k, jante Targa 195/55 R15, placute frana Brembo, arcuri sport, chip tunning +30HP, folii Llumar fata,spate si luneta, evacuare SkyTune, 4 boxe Focal si subwoofer cu statie MacAudio, DVD si navigatie. Urmeaza filtru de aer sport si eventual un body kitt dragutzel... :evil: Toate bune!

hmmm
de unde ai gasit placute ????
zi si mie plz !

mad_mario 16-05-08 15:01

Quote:

Originally Posted by magicklubmixx (Post 1531117)

h cat sunt becurile din proiectoare? ca as vrea si eu sa le schimb:D:P multumesc aticipat
btw frumushel accentu e gri sau bleu ?

magicklubmixx 17-05-08 01:31

H27 pe proiectoare...un bec foarte rar...si daca te intereseaza pot sa iti aduc eu instalatie de xenon pentru ele...

2fast4you 17-05-08 17:46

Cat costa instalatia de xenon?

magicklubmixx 17-05-08 18:08

420 lei. Nu conteaza temperatura culorii....

FireAngel 17-05-08 20:33

@magicklubmixx: poti sa-mi dai si mie id-ul tau pe privat?sa te mai intreb si eu niste chestii?

dydy-andrey 22-05-08 16:11

1 Attachment(s)
mai revin cu idei ;)

mad_mario 26-05-08 16:24

@dydy-andrei -astea-s vise umede nu mai sunt idei;)....cand creodata o sa vezi tu un hyundai accent cu asa ceva:)))

capa` 01-06-08 16:12

Quote:

Originally Posted by nedy_br (Post 1524667)
am ceva idei virtuale !!! dak poate sa fak cineva asa ceva sa ma anunte!!

ink una !!!

am si eu o idee de tuning (virtual)
http://www.postimage.org/Pq1ZBvJi.jpg

magicklubmixx 24-06-08 10:13

mir3lutz_87 e id-ul meu de mess...il puteai gasi la public profile :)

need_for_speed 28-06-08 10:15

1 Attachment(s)
am un hyundai accent gri delfin...as vrea si eu cateva idei k sa arate mai bine...mai interesant...

need_for_speed 28-06-08 10:17

~

poti sa-mi trimiti si mie programul in care ai lucrat?sau cum se numeste?...pls:-)

magicklubmixx 28-06-08 11:34

Hehe...dintr-un Hyundai Accent nu poti sa scoti un Ferrari...teoretic vorbind...dar practic...Virtual Tuning...si se poate.... Au facut altii sa arate o Solenza ca un BMW...si asta in realitate... Altii de ce nu ar face un Accent direct Ferrari? Succes! :)

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning