![]() |
Re: Cu toporul pe M5
Totusi este un M5 si sa il faci in halul asta.. macar daca arata bine .. ,dar nu arata deloc bine si sa transformi un m5 intr-o camioneta de carat sacii de faina.. cam nasol Daca are omul bani si nu are ce sa faca cu el.. isi face camioneta din m5 hai ca si asta ii tare
|
A stricat o masina care e frumoasa din fabrica, dar macar poate sa spuna ca si-a facut o masina unicat
|
A stricat frumusete de E39.....doar CP ce o sa fie de el...ca in rest mie unu nu imi place....:???: si vorba postului...ca proprietaru nu e intreg ca nu te apuci sa tai cu una cu doua un M5....urat orcum....
|
jur ca ideea e super tare... cred ca e si unica
|
Inuman sa faci asa ceva....
|
nu credeam k e posibil asa cva:lol::lol:
|
Imi place :)
|
masina e super!!!sa am io banii lu ala as face la fel pt k e ceva inedit.n-ai sa vezi prea des un m5 asa,poate niciodata.asa ca RESPECT pt om
|
ce porcarie....ce bataie de joc la adresa unui m5....e ca si cum lai pune pe Asafa Powell sa care saci cu ciment pe shantier...
(Asafa powell e detzinatoru recordului la suta d metri) |
dricu de 600 ...naspa
|
super best car!!!si unicat
|
ar trebui sa schimbe numele postului cu " Cu M5 la carat de fan si balega :)))) (nu zic ca nu e unicat dar si-a batut joc de marca Bmw ca daca vreau ei puteau sa faca asa ceva dar nu cred ca acum daca tai un Ferrari in doua si o faci camioneta o sa fie fericiti cei cei la Ferrari sau propietari acestei marci
|
nu arata cine stie ce dar e interesanta ideea...daca omul asa a vrut e problema lui.
|
o piscina in spate si e gata
|
Ce oameni :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning