![]() |
Re:
Quote:
|
L-am votat pe GolfTuning pt k pur si simplu asa am considerat eu! :lol:
P.S. puteai sa scoti rosu ala din interior(de la scaune)....mie unu mi se pare k nu prea da bine(parerea mea...) :wink: |
acuma ma ? tot asta ? :roll: nu ma bag peste voi ... astept urmatoarea mashina ... shi dak ma provocatzi bine dak nu nu ...
|
bine frate da nu mai vb aici
|
Re:
Quote:
|
1: ba sa vbesti cu mami tau
2: stim ca esti incepator , de aceea ti-au fost iertate MULTE pana acum 3: ca incepator , n-ai dreptu sa vii cu toate rahaturile cu care vii tu (ma refer la figurile alea care le ai in capu ala mic) 4: mai gandeste si tu inainte sa faci cateva chestii ... 5: te implor ... NU mai vbii ca pe camp ... : / daca ai ceva sa-mi spui , te rog s-o faci la arena ... ;) |
Re:
Quote:
|
da .. acum am observat.. :D
plm , soricele .. ma iei pe pm .. ym , ce vrei tu .. sunt oricand deschis la discutii cu ...... ca tine =)) |
mie mi-a placut a lui andrei pt ca e cea mai realist facuta...
|
**** mea......slab ...nu votez
|
1 Attachment(s)
nothing 2 see here :lol:
|
felicitari Cata pt masina :D god job :D daca veneai mai devreme :D
|
sant0s ce ai cu omu' :evil: ce argument mai vrei???e \"mijto\" mashina nu ai observat :lol: :lol: :lol:
ashea acuma on-topic :) am votat cu sant0s :twisted: culoarea imi place f mult,si spoiler-ul fatza e frumos dar plasa aia se vede urat :wink: calitatea destul de buna la toate mashinile...dar mie imi place mai mult a lui sant0s :twisted: aaaa era sa uit a lui Sant0s e mai mijto :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vreau si eu sa pun masina aici....sa vad dak zice vreunu ceva...
asta e opera mea...din lipsa de ocupatie si timp ..k am facut-o in prea putin timp k sa o finisez cum trebuie.. da poate va place si asa....poate spuneti si voi ceva de bine..k sa ma incurajati... k sa ma simt si eu mai important..:P:D bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning