![]() |
Re: 87-gms
4 Attachment(s)
sa nu se supere colegul cu nova ... dar e cea mai recenta poza adik de duminica de la intalnirea dacia club ploiesti
|
1 Attachment(s)
Cine Stie Unde Pot Sa Fac Si Eu O Bara La Fel K Aceasta
|
3 Attachment(s)
ceva recente
|
uite,ca are stopuri,acum e tuning,Nu orice intalnire trebuie sa contina masini modificate,de exemplu Bimmer Fest,eu zic ca e una din cele mai reusite adunari,si totusi nu se precizeaza nimic de tuning,ba din contra,masina trebuie sa fie cat mai stock,
|
Quote:
In rest..nimic deosebit..poate doar triplele alea care mi se par naspa:sad: |
Quote:
|
Urate stopuri.
Kitschtuning at it's best! |
on topic
dragutze stopurile alea...da mai bn luai dalea albe in partea de sus si rosii in partea de jos...mie imi plac mai mult alea...:rolleyes2 off topic foarte tare bogdane!!!:lol::lol::lol: |
:( am cautat si aveau preturi mari ex : 80-110 ron :( deci mai bine dadeam 150 ron pe un set
asta e :) mie imi place cum arata si atat >:P restul astept vara sa o vopsesc si sa ma apuc de ea:) |
Quote:
|
Quote:
NU E BMW SAU ALTA MASINA , SI NICIODATA MASINA NU O SA ARATE KITCH ... PT K O SA POARTE ACEEASI LINIE SI FARA CIUCUREI ... :-P:-P:-P:-P:-P:D:D |
kitch-ul . nu prea inteleg multi ce inseamna. stopurile astea au o claritate mai buna [deci lumineaza mai bine] de cat cele stock deci aduce imbunatatiri masinii si asta nu ar fi o problema, problema e snobismul de care multi dau dovada. daca faci ceva cu bun gust/ finete/ si simplitate nu conteaza daca e de la vreo firma cunoscuta sa vitan/ ochiul face diferenta. mie-mi plac stopurile gms-ule mai fa progrese nu vezi ca lumea n-are de ce sa mai comenteze.......
|
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Un Carburator {dublu Corpt} , Fac Cinste + Pretul La Carburator
|
Quote:
|
[QUOTE=WGF;1337116]lumea considera aceste stopuri kitsch datorita faptului ca sunt puse pe tot felul de dacii care mai au un pic si le cade tabla dupa ele!!
Vad ca te contrazici! Normal ca aceste stopuri vin super aiurea pe o rabla.Concluzia ??? Fa-i tinichigeria, motoru , franele, directia , vopseste-o si apoi ii poti pune lexus style ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning