![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 02 HKE
din ce in ce mai putini pasionati......:sad:
|
Putini da' inraiti
|
4 Attachment(s)
dupa marea intalnire logan opel.....statisticile stau cam asa.....oltcitu face loganurile de 1.4 grav.....unu dintre loganuri gasind o scuza:are cauciucuri de 205......cu loganu de 1.6 8v prima cursa pana in 110 am fost inainte....apoi mergeam in paralel....si la a 2 a furat startu si eram cu botu in usa lui din spate la final.......s-au mai auzit vorbe cum ca as avea rezervoru dat jos sa fie mai usoara :))
si cateva poze mai recente cu HKE.....scuzati murdaria dupa el....dar au fost facute intr-o zi ploioasa. |
spalo ba :D:D:D
|
Quote:
|
ce oameni!!....m-am si scuzat:lol:
|
lasa CEW-ule c dk nu le place sa inchida ochii...:twisted: parca ale lor stau mereu curate...si asta e vreme de spalat masina...c sta si ea curata pana peste....3 ore....:rolleyes2
|
10 Attachment(s)
corect TMG.
|
Vezi k ai un parasolar p geam p care scrie ceva ..... ia sa vizitezi si sectiunea aceea a forumului astuia k t trag d urechi
|
STN....la cat de des intru...........nu stii ca eu sunt plecat mai tot timpu......dar o sa intru......;)
|
ia baga bre o poza cu noile jante...sa vada si oku nostru :lol:
|
Ooooo, jante noi?? Sa le vedem!
|
1 Attachment(s)
le fac azi niste poze......;) ....e singura care o am.....
cauciucuri am pus pe ele 195/45/14 ....am gasit 2 toyo si 2 dunlop. astept sa vad ce fac cu flansele |
:bunch::love:
ce marfa sunt bafta! |
ms frumos kbk......imi dai flori?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning