![]() |
Re: Probleme Si Iar Probleme
Poate reusesti sa-i skimbi piesele din el care erau bulite si sa-l faci sa merga...pe urma il scoti la vanzare....sa-ti mai scoti din cheltuiala!!!! ca sincer este extrem de scump unul nou....ma gandesc cu groaza sa nu fiu vreodata in situatia ta....
|
Din alternatorul vechi a ramas buna doar carcasa , restul pieselor fiind bulite . Ca sa iau alte piese si sa le schimb inseamna ca cheltui alti bani pe care nu am cum sa ii scot .
|
cand am luat masina am avut o problema asemanatoare(fostu proprietar a mers cu bornele la baterie slabite si sareanu in mers),si se dusese alternatoru si bateria,am dat alternatoru jos si avea releu si diodele arse,au fost 180ron piese si 20ron montaju pe alternator,de dat jos si pus la loc m-am ocupat eu......iar baterie am cumparat noua
|
Yo am avut mare bulan de baterie ....e Bosch ce mama dreq :D. Am ceva vreme de knd sunt probleme cu incarcarea ..daca dadeam drumu la mai multi consumatori sau doar la aeroterma de interior mi se aprindea becu in bord !Asta se intampla de cel putin juma de an dar ....idiotenia mea
|
Care-mi spune si mie de unde sa iau un set de fise Bosch siliconice si un set de bujii tot Bosch ... Daca ma credeti prin Galati nu am gasit nicaieri asa ceva...parca le vorbesc de piese pt Bentley :D:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning