Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Taxa de Prima Inmatriculare: ACR si Realitatea Tv vor sa ne ajute? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/64246-taxa-prima-inmatriculare-acr-realitatea-tv-ajute.html)

monk 17-12-07 11:50

Re: TAXA auto -cum scapam de ea

bagati-va mintile in cap. nu o sa se faca nici un protest. ca sa organizezi un protest in fata parlamentului iti trebuie o gramada de relatii, ca sa nu mai vorbim de aprobari. voi ce credeti ca protestele astea care se fac cu taximetristi, etc etc. nu au o aprobare ? se anunta dinainte si se fac o gramada de demersuri. daca se va face ceva ilegal sa fiti convinsi ca o sa platiti bani grei pe amenzi pt protest ilegal. daca face cineva o asociatie e altceva. pana atunci nu are sens sa visati cu ochii deschisi.

bogmotorsport 17-12-07 15:05

pai si crezi ca nu se va gasi cineva monk care sa ne ajute?

bogmotorsport 17-12-07 15:15

sincer din cate am citit in acest thread imi dau seama ca nu vreti sa se scoata taxa de inmatriculare.eu zic ca nu mai are rost acest thread daca esti de acord cu mine rady_ady mai bine l-ar inchide.sunt vorbe in vant ca vad ca toata lumea e multumita cu aceasta taxa...asa ca eu ma retrag

monk 17-12-07 20:37

nu e vorba de asta, pt ca sunt convins ca nimeni nu e de acord cu ea, insa tre sa ne vedem lungul nasului, nu sa visam cu ochii deschisi.
cat despre intrebarea ta sa fi sigur ca nu va da nimeni o mana de ajutor.

bogdyMND 17-12-07 22:14

Oare crede-ti ca vreun dealer de masini SH nu ar fi interesat sa sponsorizeze asa ceva....? Totusi protestul nu ar avea nici un rost atat timp cat legea se va schimba. Ar fi trebuit facut cand a fost introdusa, nu la sfarsit.

bogmotorsport 18-12-07 07:23

ramane de vazut ce se va schimba!stai linistit ca nu se va schimba nimik in favoarea noastra..........

Dimitris 18-12-07 13:25

si eu as vrea sa se scoata taxa de prima inmatriculare dar rar-ul sa devina cum este TUV-ul. iar ITP-ul sa se ia pe bune...

rada_ady 18-12-07 16:11

aaa auto e un dealer de masini care sigur ar sponsoriza asa ceva .treaba e sa ne implicam dar vad ca nu sunt prea multi interesati.eu propuneam ca in februarie
sa ne spunem oful in legatura cu taxa si nu pe internet pentru ca nu ne asculta nimeni

monk 19-12-07 10:03

ganditi-va putin. ei oricum vand masini cu sau fara taxa. de ce sa se osteneasca ?

rada_ady 19-12-07 16:17

vand masini ,dar sti ca AAA-auto din cauza taxei nu mai face importuri de ceva timp.afacerile oricum le merg mult mai bine daca nu ar fi taxa

Tony626 19-12-07 17:27

Este doar o chestiune de timp,taxa va disparea.
Zicetimi unde in europa mai exista o asemenea taxa???????????
Idea este alta:
incaseaza statul cat de mult,iar la returnarea banilor
o sa fie conditii(ex autovehicule cumparate pe baza de factura,sau
plata facuta prin virament bancar,pt stabilirea achizitiei bunului,masini)
si astfel majoritatea romanilor care au cumparat masina prin
contract de cumparare vanzare o iau in brate-si acestea sant majoritatea-
iar ceilalti dupa ce au adunat un dosar imens primesc bani inapoi
mai putin un anumit procent pt analizarea dosarului.
Asa ca fratilor rabdare ca taxa va disparea(ideea este cat poate ciupii satalul)
(NU UITA FNI,BANCOREX,CARITAS) STATUL NU PIERDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUST-DO-IT 19-12-07 23:26

nu o sa scapam de taxa ..visam toti cu ochii deschisi...si yo vreu un ursache din germany daca se scoate imediat ma duc sa-mi iau....problema e ca astia de-au prins puterea nu vor nici in ruptu capului sa lase ciolanu....prefera sa bage o tara intraga in ra*** decat sa renunte la beneficiul propriu...asta e din pacate tristul adevar....
credeti ca romanu ar fi prost sa-si mai cumpere logan si citroen la 8000 si 10-12ooo E ,cand cu bani astia isi poate lua o masina de de-i lasa pe toti in coada cand vine cu ea in tara?si-i mai si raman bani de-un tunnning,sau alte preocupari.....frumoasa e romania.....pacat ca-i locuita

FIGHET 20-12-07 00:04

Quote:

Originally Posted by rada_ady (Post 1249989)
reclama nu trebuie platita.4tuningul are si o revista in care ar putea sa scrie un mic articol despre asta.singura problema e ca gandim negativ si doar ne plangem ca niste babe.asa sigur nu se va schimba nimik.
ganditiva ca un om e pe cale sa-si ia banii de la stat.Se astepta cineva la asta?.cred ca nici macar el dar totusi a incercat

ITI TREBUIE FOARTE MULTA RECLAMA SI SCANDAL INTR-N ZIAR CU TIRAJ FOARTE MARE DIN ROM. SI NU NUMAI, NU ESTE DE AJUNS ACEA REVISTA 4TUNING .
GINDESTETE TOATA TREABA ASTA ESTE POLITIC
DECI INPOSIBIL CA NOI OAMENI DE RIND SA SCHIMBAM CEVA , POATE DOAR O NOUA REVOLUTIE

rada_ady 20-12-07 09:09

e deajuns sa vada ca avem tupeu sa iesim cativa in strada.oricum sunt constienti ca o sa se afle de protest deoarece o sa aparem in ziare si sigur o sa se sperie.
daca tot le pasa de mediu de ce nu fac ca la rabla:duci o masina non euro la casat si iti da voie sa inmatriculezi una cu cel putin euro 3 fara sa platesti taxa

GABBY_ 28-12-07 21:30

pe o masina non euro sau cu max euro 2 pune o instalatie gpl si atunci masina va fi considerata euro 4 ;) .treaba e sigura de tot .instalatia e 1000 euro pe afara cu tot cu montaj dar recuperezi mult din diferenta de taxa .asta e o simpla chestie sa mai reduci din ea.daca pui gpl nu inseamna ca il si folosesti,te ajuta sa mai reduci din taxa de prima inmatriculare

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning