Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Poze cu membri si masinile lor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/642-poze-membri-masinile.html)

tekno 16-03-04 13:33

nope...
de cand i-am spart ecranu anu trecut nu mai am... :lol:

Gabi 25-03-04 08:58

1 Attachment(s)
Cum spunea cineva in mesajele anterioare: CE-AM FOST SI CE-AM AJUNS :)

Ce-am ajuns v-am aratat. Vrea sa vada cineva ce-am fost ?!:lol:

Kitana 05-04-04 18:43

ceva mai nou

1 Attachment(s)
sa va arat o poza mai noua este inaintea meciului dinamo-steaua in galerie cu unu dintre baietzii de la boys si cu sonnya (tipa blonda) ca tot
i`atzi zis sashi puna poza :) :oops: :peace:

pimp_lex 05-04-04 19:00

Quote:

Originally Posted by \"kitana\"
pimp_lex nu mai spune ca arat de 20 ca ma supi ... io am 15 ani sji arat de 15 ani sji sunt mandra ca am 15 ani sji nu vreau 20 ca asta ar insemna sa`l cresc io pe gabi asa`i mai bine ma creshte el pe mine hahaha

nu tre sa te simti ofensata ca nu asta a fost intentia mea, in general fetele la varsta ta vor sa para mai mari.......oricum, in poza respectiva nu pareai de 15 ani, nu aveam decat acea poza la dispozitie.......si chestie e si la modu general, din ce-am mai observat si eu la alte fete, nu numai la poza ta

Hondarul 05-04-04 19:02

Care esti mah in poza ??? Si io am fost la meci, ca doar stau vizavi de stadion si tin cu Dinamo... Dar cine estetzi fetili ???

Ca nu inteleg... :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 05-04-04 19:18

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Care esti mah in poza ??? Si io am fost la meci, ca doar stau vizavi de stadion si tin cu Dinamo... Dar cine estetzi fetili ???

Ca nu inteleg... :lol: :lol: :lol:

si eu in Buc tot apropae de Stadion stau, 5 minute pe jos :)
Stai pe Stefan cel mare Hondare?

Hondarul 05-04-04 19:22

Exact pe Stefan cel Mare !!!! Langa Perla... La intersectie cu Dorobanti, adica intre Dorobanti si Floreasca.

pimp_lex 05-04-04 19:23

3 Attachment(s)
hai sa pun si eu cateva poze mai recente cu mine, si cu masina in context hivernal :)

pimp_lex 05-04-04 19:26

Quote:

Exact pe Stefan cel Mare !!!! Langa Perla... La intersectie cu Dorobanti, adica intre Dorobanti si Floreasca.

hehe, ce tare, eu la bunici stateam pe Barbu Vacarescu, putin dupa Ceaikovski si la taicamiu stau pe Lacul Tei, chiar unde incep blocurile(venind dinspre barbu vacarescu) :lol: :lol:

Hondarul 05-04-04 19:31

Bravos !!!! Parchezi in spatele unei Honda Accord !!!!

Asa trebuie sa stea masinile... In spatele emblemei cu \"H\"... Si nu H-ul de la Hyundai... :wink:

Glumeam mah... :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 05-04-04 19:33

1 Attachment(s)
Quote:

Bravos !!!! Parchezi in spatele unei Honda Accord !!!!

Asa trebuie sa stea masinile... In spatele emblemei cu \"H\"... Si nu H-ul de la Hyundai... :wink:

Glumeam mah... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

inca o poza......eu concentrat la volan :)

IS 18 BOG 05-04-04 19:58

@pimp_lex

in poza de mai sus
e asha de frig in masina ta? de stai imbracat???
pai e mai cald intr-o dacie :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kitana 05-04-04 20:06

hondarul eu sunt aia bruneta iar aia blonda e sonnya :)) am stat in sud :)) la meci sji ma bucur ca suntetzi dinamovishti ca am cu cine sa`mi impart iubirea :)))

IS 18 BOG 05-04-04 20:11

FORTZA STEAUA
PANA LA MOARTE
defapt STEAUA si Politehnica IASI ! FORTZA IASU'!

Kitana 05-04-04 20:16

pimp_lex nu m`am simtzit baby ofensata da ... mod de a ma lua de tine :) haha :P :D :evil_laug :weee:

All times are GMT +2. The time now is 00:52.

- Copyright 2026 4Tuning