![]() |
nope...
de cand i-am spart ecranu anu trecut nu mai am... :lol: |
1 Attachment(s)
Cum spunea cineva in mesajele anterioare: CE-AM FOST SI CE-AM AJUNS :)
Ce-am ajuns v-am aratat. Vrea sa vada cineva ce-am fost ?!:lol: |
ceva mai nou
1 Attachment(s)
sa va arat o poza mai noua este inaintea meciului dinamo-steaua in galerie cu unu dintre baietzii de la boys si cu sonnya (tipa blonda) ca tot
i`atzi zis sashi puna poza :) :oops: :peace: |
Quote:
|
Care esti mah in poza ??? Si io am fost la meci, ca doar stau vizavi de stadion si tin cu Dinamo... Dar cine estetzi fetili ???
Ca nu inteleg... :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Stai pe Stefan cel mare Hondare? |
Exact pe Stefan cel Mare !!!! Langa Perla... La intersectie cu Dorobanti, adica intre Dorobanti si Floreasca.
|
3 Attachment(s)
hai sa pun si eu cateva poze mai recente cu mine, si cu masina in context hivernal :)
|
Quote:
|
Bravos !!!! Parchezi in spatele unei Honda Accord !!!!
Asa trebuie sa stea masinile... In spatele emblemei cu \"H\"... Si nu H-ul de la Hyundai... :wink: Glumeam mah... :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
inca o poza......eu concentrat la volan :) |
@pimp_lex
in poza de mai sus e asha de frig in masina ta? de stai imbracat??? pai e mai cald intr-o dacie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
hondarul eu sunt aia bruneta iar aia blonda e sonnya :)) am stat in sud :)) la meci sji ma bucur ca suntetzi dinamovishti ca am cu cine sa`mi impart iubirea :)))
|
FORTZA STEAUA
PANA LA MOARTE defapt STEAUA si Politehnica IASI ! FORTZA IASU'! |
pimp_lex nu m`am simtzit baby ofensata da ... mod de a ma lua de tine :) haha :P :D :evil_laug :weee:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning