![]() |
Re: Logan tuning - Miker
un logan care cu adevarat isi merita locul la sectiunea "dacia tuning" .. felicitarile mele
|
Pt cei care au apucat sa o vada la salon sper ca apreciaza...
Iar pentru restul maine o sa urcam poze :D p.s.: masina este noua "posesoare" a titlului de BEST AUTOHTON la TuningDays 2008 |
1 Attachment(s)
ai dreptate...a fost de nerecunoscut...:D suuuperba...am ramas fara cuvinte;);)
|
cat de agresiva e , schimbare totala , cum zice si mareo de nerecunoscut
|
eu mi-am dat seama dupa aptipildul de pe parbriz cu www.miker.ro :D super golanul
|
Sa mai zica lumea ca Loganul nu se preteaza modificarilor exterioare. Cred ca garda la sol micsorata e cea mai de efect modificare.
Bine ar fi ca modificarile exterioare sa vina odata cu cele de la motor. |
Multumesc mult tuturor si ma bucur ca v-a placut noul look ;) noul bebelush look :)
|
Quote:
ai avut noroc ca nu am venit eu! :lol: =)) bv mah felicitari pt premiu si poate dai de baut din cupa aia. |
Eu o cautam, dar ma asteptam sa fie rosie. Am recunoscut-o dupa capota! :P Superba!
|
7 Attachment(s)
Sorry baieti pt raspunsul cu intarziere dar am trecut printr-o perioada in care nu prea am stat pe akas numa cu masina prin service-uri plus alergatura de zi cu zi cu telefoanele am fost incarcat.
In primul rand multumesc tuturor pt urari si ma bucur ca va place masina asta a fost scupul de la inceput sa nu intre nici un element de kitch pe masina. In al 2-lea rand culoarea a fost gandita cand a trebuit sa o aleg deoarece a fost idee sa fac o dacie veche berlina in varianta noua cu noua fatza ;) Cat despre modificarile recent aduse sunt urmatoarele: 1. Eleron Zender + integrare custom in portbagaj (pierdut) 2. Pragurile inserate in caroserie. 3. Incuietorile fata + emblemele spate scoase si acoperite 4. Spitele la jante vopsite negre 5. Lumina numar spate + lumina plafoniera zeXstar 6. Amortizoarele BILSTEIN . . . in compozitie cu arcurile EIbach sunt nota 10 . . . confort sporit si stabilitate mult mai mare. 7. Set scaune Sport JSV cu centuri 8. Insonorizate Dynamat (portiere fata, portiere spate, portbagaj,) ******* 10x ;) 9. Player Alpine 9887r + bluetooth adapter 300bt, Boxe fata infinity REF Component 2x90w RMS, Boxe spate Infinity Ref 2x95w RMS, Sub Sealed Pionneer - 400 W RMS, Statii Maganat Rock 8000 4x140w RMS si Magnat Tribal X One 1x500 w RMS 10. Filtru Green In carcasa de la Racing Nick 11. Masina vopsita integral . . . THE NEW DACIA ;) Si cateva poze de pe la salon cu noul LOOK |
superba masina....merita premiul;) bafta in continuare
|
de nerecunoscut!!!dupa capota semana dar am zis ca poate a copiat-o ala.....:))mishto,chiar a iesit belea,si abtipildul cu DACIA e de mare efect!
|
stickerele sunt cele originale de la Dacia Cup ;)
si inca niste poze noi de la salon: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...44#post1436744 |
1 Attachment(s)
intradevar superba , mai pun o poza;) daca nu te superi...
|
nu cred ca se supara nimeni ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning