![]() |
Re: E30 - 320i RMC
dap e posibil sa fi vazut masina in poli.. sunt la transporturi student :D
apropo de bandouri .. ai dreptate.. dar o sa astept poate iau un kit Mtehik2.. si pun niste bandouri serioase.. si am sa vopsesc si barile si oglinzile:D |
Quote:
|
Re: B-85-rmc
super tare ursu frate :lol:succes la antretinerea ei,merita masina k este chiar frumoasa :lol:
|
:X aseaaa a revenit ursu .. a iesit super .. credeam k renunti la el ca era prea de tot .. ce sa zik bafta in continuare la tunarit si ai grija de ea ca sunt o gramada de prosti pe strada .. acu arta de a conduce e sa eviti idiotii ... te sal .. bafta
|
multumesc, acum imi caut un 325ix in germania..... ce parere aveti despre 4x4 de pe urs??? merita banii??? merita efortul?? e greu de intretinut? sta la o liniuta cu un 320is??
|
daca nu il modifici nu ai sanse cu 320 is (stock ma refer)
|
io zik ca daca 2.5 este in mintile lui ai sanse sa ii dai muku la is :-?
|
Quote:
Scuze, dar nu cred ca te face mai destept un " k " in loc de " c sau ca " . Masina e frumoasa intradevar, mare pacat cu accidentul . Si eu sunt pentru in privinta de a scoate eleronul ala . |
Quote:
cel putin fata de 2.5 12v RWD asa sta. (adica fata de a mea -ambele masini au motoarele in mintile lor-cei care ma cunosc pot confirma-chiar si tu :P ) PS :marfa intalnirea de la nitu vasile de atunci daca mai tii minte felicitari pt masina superb superb superb superb.. 8) |
frumuasa masina si ingrijita... bravo:P
|
Ix-ul castiga pe plecare, dar mai departe te mananca is-ul fara jena.
|
4 Attachment(s)
Quote:
AZI AM PUS SUSPENSIA SPORT :) E CAM SALTAREATA MASINA.. CAM BROSCUTA.. DA DRUMURILE NOASTRE, dar e mare diferenta.. si ca aspect si ca mod de condus.. e mai stabila. |
foarte frumos ursul, sa-l stapanesti/calaresti sanatos.
|
apropo e de vanzare ursul... 4900 euro
0742100363 |
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning