![]() |
Quote:
PS: 240 SX ( sau ceva de genu` asta ) am vazut si in Craiova, doar ca nu era asa cewl. Scria pe sita din spoilerul fata : RIEGER Tuning :twisted: |
:D
Mie imi plac Hondele Type-R nu conteaza ca-s \"acord , civic ,NSX , sau integra !
|
Yo, ultima marfa de masina in Sv... Honda Integra ultimu model. Bijuterie.
Intoarce capete, iar dupa cate stiu eu este si cea mai rapida masina cu tractiune pe fatza ... |
:d
Mdeah am vazut aseara o bijuterie de masina O integra type-R neagra !
Eram pe vacaresti veneam dipre brancoveanu aveam eu cam 100-120 si nu apucat sa vad decat luminile in oglinda retrovizoare de mau orbit iar apoi instantaneu spatele cu eleronul ei mare :D oricum am chinuit nova mea cat de cat sa mah tin aproape sa o prind jos la stopul de la CHEI unde se fac liniutzele si intr-un final am prins-o sus la semaforul din colt de la restaurant ala (nu ii stiu numele:D) Tiberius parca ii zice ! Oricum sa oprit acolo eu m-am dat jos in timp ce semaforul era rosu si am dat o tura masini in timp ce astepta culoare verde ! Propietarul deja se speriase credea ca vrea sa ii cer ceva ! :D :D ! Oricum cand a vazut ca m-am suit in masina la loc a inceput sa rada ! Cred ca ma inteles pana la urma ca tot ce am vrut a fost sa ii vad masina ! |
cea mai frumoasa honda a fost este si va ramane nsx :D :D :D
|
shi la cj am vazt integra type R in fatza la kenvelo..
ce am vazt mai recent shi mi-a lpacyt f mult... era un m3 modificat de AC Shnitzer... in fatza lui statea un tip imbracat in tzoale cu BMW Williams F1 & Shit... |
si ce ti-a placut mai mult \"toalele\" tipului sau masina ???
:twisted: :twisted: :twisted: |
3 Attachment(s)
Ce ziceti ce Toyota Celica ..... incercati sa va uitati la mashina
|
hmm mistho fotografii . imi e cam greu sa aleg una din cele doua :lol: :lol: Dar as ramane la masinutza :D
|
3 Attachment(s)
..... aaaaaaaa?
|
3 Attachment(s)
si mai sunt ....
|
2 Attachment(s)
si ultimele 2
|
:shock: frumoasa prezentare
:lol: |
mi-au zis astia de la Toyota ca daca le fac publicitate la \"mashinutza\" asta .... IMI DAU SI EI O BERE !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning