![]() |
Re: SUV rusesc in suferinta
astia sunt ca si chinezii... copiaza tot ce a avut succes. macar de ar copia mai bine
|
kitchurile sunt masini "tunate de nea Ion in grajd" in schimb masina asta are un body-kit fratilor, masina mie personal nu imi place ca nu e genul meu dar nu e kitch-tuning.
|
Quote:
|
S-a mai discutat despre aceasta masina si pe un alt topic de pe 4 tuning,si se contrazicea lumea ca ba e VW ba e cayenne!eu zic ca e cayenne si e cel mai urat pe care l-am vazut vre-o data m-asi plimba mai bine intr-ul logan decat in masina asta(nu ca asi avea ceva cu logan)
|
Baa.....daca te uiti in dictionar la cuvantul "urat" vezi poza ei.....:)
|
e cea mai urata mashina vazuta ever
|
eu cred ca baza e santa fe.... ma rog...uglyy ...verry mf ugllyyy
|
santafe?? nai cunostinte deloc si plus de asta unde intru sunt cate 2 3 posturi deale tale..
e un cayenne mai acoperit de "fibra"tabla"aluminiu" sau din ce e facuta..nu mi se pare chiar urata pacat ca se vede prea mult ca e copiata.. si probabil e doar 1 la numar nu cred ca o sa o bage sa se fabrice.. |
e urata rau nu imi place...spatele unpic asa da in rest praf
|
mai bine spus Cayenne rusesc :D
|
http://exoticspotter.com/list.php?pa...0&location=all
Se pare ca a mai fost vazuta pe strazi cu numere de Germania ;) |
ce panarama...a stricat bunatate de Touareg,daca asta era la baza
|
E Tuareg, se poate observa din alura caroserii! Da in rest e o imaginatie bolnavicioasa care are la baza designul Cayenne-ului
|
este altceva si fiecare are alta viziune despre maqsina.
asa ca nu mai judecati. arata chiar interesant. |
Observ ca pentru unii dintre voi kitsch=urat...
Nu e deloc asa! KITSCH [pr.: kiciî ~uri n. 1) Produse cu caracter de pseudoartă, caracterizate prin platitudine, imitaţie superficială a operelor de artă; lipsă de originalitate. 2) Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere artistice, multiplicate şi valorificate comercial. 3) Obiect (tablou, carte etc.) de proastă calitate. [Monosilabici /< germ. Kitsch Originalitate e clar ca are...nu prea imita nimic De proasta calitate nu prea e...ca e o masina de calitate buna la baza...si cred ca si tuningul e de calitate buna...chiar daca e cel putin discutabil Pana la urma tuningul masinii asteia e ceva gen Picasso (desi arta lui Picasso a fost apreciata, spre diferenta de uratenia asta)...ciudat si urat... Ceea ce e clar e ca E URAT!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning