![]() |
domnule nu inteleg de ce trebuie sa se zbata uni sa faca un kitch si sa si laude cu el, din punctul meu este o munca inutila care nu face decat sa consume banii si nervi iar reusitul este acelasi...... nu au ajuns romani la stadiul de a concepe custom cars , iar hibridul bmw-dacia berlina este cea mai nefericita combinatie ....parca mai era o nova de genu asta.....in concluzie pacat de munca de timp si de bani ......nota...nu mai incercati sa faceti stylinguri hibrid nu au nici o treaba cu esteticul si stylingul, ideea este sa fiti originali in limityele si linia masini de baza
|
bau
... :shock: naspa e o coproductie cu piese din parcu rece!! pacat de munca si de bani putea macar sa nu tinda spre formele altor masini....votat ultima pozitie
|
aici chiar merge KITCH, NU M_AS SUI IN EA!!!! :lol:
serios, este o taranime totala!!! foarte infect un jeg de........nu masina..........un jeg de caruta, stiti voi caruta de aia de taiat lemnele :lol: |
BMW?
Parca da putin in fatza cu un BMW mai vechi... sincer incercarea imi pare indrazneatza, insa tot dacia e, saraca de ea.. daca te uiti asa cu juma' de ochi sa zicem, parca toata sta sa cada pe bucati daca o zgaltzai nitzel...
Sa zicem, ca merge.. oarecum... |
asta se intampla cand cineva si-ar dori un E30 dar are o berlina si ce si-a zis: ce-ar fi daca.....
si-a iesit acest hibrid, neinspirat. La cati bani a bagat in coversii, probabil isi lua un E30 stock. |
de 2 lei...si DA exista si oameni d-astia! nu inteleg ce-i in capul proprietarului, este penibil
|
si-a batut joc de ea :(
|
wow!!!
penibila! iti dai seama de cat curaj ai nevoie sa duci asa ceva la un tuning show? respect proprietarului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
jentile se potrivesc dar farurile...nuca si peretele
|
WTF!!!! :shock: :shock:
AAaa stiu eu ce este, stiu eu!!E BMW in caroserie de Dacie!! Baiatu cu \"BMW\"-ul poate citesti ce zice lumea pe forum si o schimbi in \"AUDI\",eu zic ca i-ar sta mai bine :lol: P.s-mi se pare mie sau farurile sunt de Alfa Romeo model mai vechi? |
e lucrata bine , dar ca idee. .. e groaznica , lipseste sigla cu M .... : /
|
Astia sunt o specie aparte ceva genu manelo-tigano-taranoi.
Comentariile sunt inutile... :weirdface |
dacia ishi schimba pielea dar naravu ba!! :lol: :lol:
du-te tare tata cu strutzocamila ta!! bani si timp pierdutzi in van si mai are si tupeul sa vina cu ea la tuning show ce obrznicie si ce decizie din partea organizatorilor :shock: :shock: |
Nu e de zis, decat ca se incadreaza destul de bine in urmatoarea definitie :
DEX: KITSCH [pr.: kiciî ~uri n. 1) Produse cu caracter de pseudoartă, caracterizate prin platitudine, imitaţie superficială a operelor de artă; lipsă de originalitate. 2) Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere artistice, multiplicate şi valorificate comercial. 3) Obiect (tablou, carte etc.) de proastă calitate. |
voi nu ati vazut inca emblema de pe spate cu GLE care e luata de la cielo =))
so dacie bmw si cielo full =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning