Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   SA VEZI SI SA NU CREZI RACHETA LA 4700 EURO (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/6382-vezi-crezi-racheta-4700-euro.html)

[T3m]b3|| 16-07-05 08:02

Moamah :shock: yo acu mam uitat la poze [+anuntz]...masina arata chiar 'pisda' ! 8)
Daka-mi cautam masina :D nu mai stateam pe ganduri ! ;)
:peace:

Skma 16-07-05 10:25

Parerea mea este ca e o masina deosebita si retusata putin ar putea deveni o vedeta a soselelor si in ceea ce priveste intrebarea mea cu consumul nu era pusa datorita faptului ca pe mine ma deranjeaza consumul da eram curios la asemenea modificari cam cat :wink: .Si oricum vrem viteza chiar daca ar consuma 30 la suta nu m-ar deranja stiind ce satisfactii iti poate oferii :D

Gabi_323i 16-07-05 14:04

pentru carcotas, uitati ce posibilitati de tuning are motorul m102/106 http://745i.scottiesharpe.com/jarmo/ si da, imi place masina

X-Ray-Eyes 18-07-05 00:05

SF - urile sunt in floare !
Si eu am 780 Cp pe un Opel Corsa cu motor de 2.0 16v Turbo dar nu i-am testat inca pe banc ... si se poate regla intre 200 si 780 Cp din buton.. am 2 ... apa calda si apa rece ... ca la radiourile alea vechi.

markizu 18-07-05 10:09

parerea mea ?
nu stiu daca are ceva din ceea ce a scris poate doar motorul si confortul ... am vazut niste ceasuri ordinare pt ulei si apa de pe dacie.. nu cred ca daca isi facea tuning in finlanda cu ceasuri de alea ...
plusuri e marfa masina a facut furori prin anii 80-90 ..e cam de colectie .
puterea motorului nu cred ca trece de 280 cai .....pe bune
in rest are o bara care ar trebui pe spate pusa (intre oalele amortizorului)
km ? 5000 km ? cam ciudat ce a facut a cumparat motor nou
de aici se vede si ieftineala 4700e
acum 1-2 ani intr-o revista auto rom autoshow un tip care a investit bani intr-un astfel de model dar pe gri si totul era pe bune investitia intrecand de mult valaorea masinii...deci
daca ar avea ce spune nu ar costa atat ..
si acum oftopic * ati facut abstractie de fundal ? nu vedeti ce e ? nici masina nu cred ca inmatriculata 'legal' ?

sil4tuning 18-07-05 10:20

apropo de inmatriculat uitati-va mai bine mai atent la numar sa vedeti ca este suprapus peste altu sau nu este deloc este stramb si soarele bate din partea stanga in orice caz aiurea rau si in orice caz din motor de 3.5 L nu poti sa scoti 500 hp orice tuning ai face la el

Bytzu 18-07-05 12:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
in orice caz din motor de 3.5 L nu poti sa scoti 500 hp orice tuning ai face la el

serios? dai cu parerea asa, gratuit? vezi ca mai am un prieten are sufla intr-o turbina (in adisie :lol: ) si zicea ca nu se invarte... :lol:

asa, pt informatia ta generala, ca sa fii pus in tema, 3.5 are 211cp aspirat; 4.5 e un motor de 3.5 turbo..si e 4.5 pt ca asta ar cam fi echivalentul unui motor de 4.5 aspirat

din 3.5 aspirat poti scoate bine peste 500 cp, vrei sa-ti enumar modificarile? sau mai bine te las sa folosesti google...

cred ca pe la 300 cp reali, pe dino, se duce, si asta dintr-un calcul simplu, 211cp + turbo, la o presiune de bun simt

sil4tuning 18-07-05 15:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
serios? dai cu parerea asa, gratuit?

ai vazut macar poza cu motoru masinii in cauza ?

markizu 18-07-05 15:47

deci cum am scris
cu tot cu turbo si alte chesti scoate ~300 cp
dar nu cred. Masina e din 82 ce naiba daca are atata putre motor cat se zice s-ar rupe tot
si motorul ala sigur nu scoate nimic ....
am vazut motor de 3.5 l tot pe bmw si scotea doar 250cp daca nu ma insel si astea la un consum de >20 l mai avea si arcuri sport si frana tot dichisul si ce naiba mai este de tunarit
Acum mi-a venit o idee poate poate scoate 500 cp cand ii da cu nitro :wink:

markizu 18-07-05 15:48

deci cum am scris
cu tot cu turbo si alte chesti scoate ~300 cp
dar nu cred. Masina e din 82 ce naiba daca are atata putre motor cat se zice s-ar rupe tot
si motorul ala sigur nu scoate nimic ....
am vazut motor de 3.5 l tot pe bmw si scotea doar 250cp daca nu ma insel si astea la un consum de >20 l mai avea si arcuri sport si frana tot dichisul si ce naiba mai este de tunarit
Acum mi-a venit o idee poate poate scoate 500 cp cand ii da cu nitro :wink:

Nitro0 13-08-05 13:48

Mah sincer .. masina este de colectie ... nu conteaza cati cai are sau ce motor are .. la banii astia nu ai ce sa astepti de la ea sa fim seriosi .plus de asta masina fiind veche va inghiti mai multi bani decat va da omu pe ea .. tocmai de aceea nu i-a luat-o nimeni pina acum ... oricum mie unu imi place superr mult .. ar fii senzatie sa iesi cu ea pe strada noaptea dar nu e masina sa te duci la liniutza cu ea .. pt ca nu stii ce iti poate cadea cand ii dai in ea .. e veche ... chiar daca bagi banii in motor articulatii si stuff caroseria nu tine ... No Offence.. asta este parerea mea Respekt Alll!!

T.rac3Er 13-08-05 14:44

nici macar un om care poate sa isi cumpere o masina de 20k euro nu se va putea tine de asta...un impatimit poate sa cumpere asa ceva, care nici macar restaurata nu e ... nici un om cu bani gramada nu va da bani pe bmw din anii 80 daca nu e in stare \"mint\"..pt ca el insusi se va privi injosit..cum? el?, la banii lui sa cumpere sh? si cazatura?... :lol: impatimitii o vor cumpara pt o tura doua, si nu vor stii cum sa scape de ea..mai bine se duce in moldova sa o vanda...sau la alti fraieri

slater 13-08-05 15:04

5000 KM ?!? dream on it funzy !!!
si 500 CP ? ,... din care vreo 200 is morti sau au leucemie .
N-are rost .
Dai mai multi bani pe benzina intr-o luna decat te-a costat toata masina .

Christian 13-08-05 15:55

cred ca asa au gandit majoritatea care ar fi vrut s-o cumpere....
pacat, aia e intr-un cuvant, o masina ce nu e pentru romani.mai ales din cauza consumului. o bijuterie la banii ei, insa omul a gresit tara in care s-o vanda...

ALXutz 14-08-05 15:48

Vorbiti prostii, cand vedeti un ursulets din 85-90 e super masina, e de liniutse si de show, poti sa dai in ea ca nu are probleme, nu risca sa pice caroseria, nici bani prea multi nu necesita, intr-un cuvant e o masina dupa care va curg balele, in schimb un 6er din 82 inghite multi bani, nici performante prea mari nu are, si in plus risca sa pice caroseria pt ca e ff veche si nu tine!

Dupa parerea mea, un 6er vechi are super multa clasa, necesita aceiasi bani ca si un ursulets pentru intertinere (ambele sunt la fel de vechi... cel mult puteti zice ca la ursulets gasiti mai usor piese pt ca sunt peste tot la dezmembrari, ceea ce cu 6le nu se intampla, fiind o masina rara), are aceleasi posibilitati de tuning (motor vorbind, ca exterior tre sa fii cel mai mare \"kitcher\" sa te apuci sa o modifici cu spoilere si eleroane...), si nici caroseria nu cade precum aberati voi (credeti ca BMWul la care lucreaza Florica ar mai fi primit motor M5 daca ar fi fost asa??). Eu unul nu sunt fan ursuletsi, insa un 6er din anii aia mi-ar placea la nebunie sa am.

Revenind la masina in discutie, mi se pare o mare teapa, judecand dupa poze, masina mi se pare o cazatura care a luat o oarecare fata pt vanzare; iar motorul, vb lui X-ray, basme...

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning