Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Oltcitul in viitorul apropiat (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/63747-oltcitul-viitorul-apropiat.html)

valib 23-01-08 18:40

Re: Oltcitul in viitorul apropiat

si atunci nu e bine ca iti dau 30mil pe el? sau cat o fi?
mi-e bun si loganul vere, atata timp cat eu pe o masina de 2-5mil iau 40mil

Danutz Bratosin 23-01-08 18:42

decat sa ma gandesc sa-mi iau un logan la 9-10000 k nu poti sa-l iei chel...sau cat o fii el imi iau un fiat sau un opel ceva sh pana in 8000...stare impecabila...si e incomparabil cu loganu;)

valib 23-01-08 18:43

pai atunci nu ai nevoie de programul rabla...
si atunci nu are rost discutia despre programul rabla:)

Madalin Zolti 23-01-08 20:20

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1309796)
pai daca imi dai tu 40mil pe un oltcit, iti dau 10 oltcituri maine dimineata. Ce zici???

fii serios...un oltcit se vinde pe la 10mil(1.000ron)....hai sa zicem un 1500ron, dar atat.
un co-forumist din iasi vinde un oltcit la 1900ron de vreo 2luni...
eu am incercat sa vand un oltcit cu 1000ron(franta, impecabil mecanic, actele la zi, ITP+RCA)...si nu am reusit.

later edit:

se pot omologa o gramada de chestii, la omologari artizanale, dar COSTA, si costa de te usuca. pentru omologat turbo e undeva pe la 100mil lei vechi, asta DACA totul e in regula...

stii cum se procedeaza cu luatul unei masini noi, daca nu ai nici un leu pus deoparte? se ia de la banca imprumut, platesti lunar rate...si acea prima de casare iti e de foarte mare ajutor.

daca ai 10.000euro....tu mai circulai cu un rablament de masina care de-abia se taraie?
Fii serios...
Cei care apeleaza la programul rabla, o fac din nevoie...nu ca sunt ei full de bani. Se simt aia 30mil...se simte orice banutz in plus, atunci cand lupti pentru ceva mai bun

asa e sefule.. complet de acord cu tine ! DAR
cine isi mai permite in ziua de azi sa isi mai faca credit la o masina noua?
omul de rand te asigur ca nu are posibilitatea asta

FuriaOarba 23-01-08 22:57

ma ce am citit,knd unu are dreptate knd altu si tot asa...da hai s-o luam pe cealalta parte:PASIUNEA,frate aia unde s educe,k pana la urma toti ne-am unit aici pentru o pasiune,pentru o buburuza mica si nervoasa,o lasam deoparte pentru ca ne imbulineaza astia cu rosu albastru si verde,k circulam pe unde le tuna lor c***?ce facem peste nopate ne mutam la dacia pe forum,vezi doamne iubesc frate dacia,vreau s-o tunez....pe dreaq,eu am crescut in oltean,prima mea masina in familie a fost oltean,am avut dacie apoi,nici doi bani nu dadeam pe ea,din fortele mele mi-am strans bani si mi-am luat prima mea masina,proprie,e mandria mea si asta si cea kre e in faza de constructie.ce fac eu cu asta acum,ce fac restu,posesori de oltcituri frumoase foc si dracii,ma rog,ce facem cu masinutzlele astea in care am bagat o groaza de bani si ore multe de munca,pasiune...le dam la remat pentru un amarat de 40 de mil?nu mi se pare frate corect,e o aiureala,americanii salveaza anual mii de rable si le transforma in bijuterii,noi facem acelasi lucru si la noi e mult mai greu,forta noastra nu se compara cu ce au ei si totusi tot noi suntem oropsitii care suntem inca batjocoriti,oare chiar o sa scoata ei toate masinile non-euro,atunci mai bine de juma din pop o sa afle ce e mersu pe jos,multora poate ne convine sa dam rabla la casat si sa luam 40 de mil si sa face imprumut pentru alta mai buna,dar porma cu ce o achitam pe aia?nu stiu dar ar fi chiar culmea sa aprobe si prostia asta,ar distruge multe vise,tuturor celor de aici....servus p.s.scz daca m-am acidulat putin.stiu k ma lupt cu morile de vant,da este prea de tot,o spun cu seriozitate:MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN!!!

Myta17 23-01-08 23:04

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1310483)
ma ce am citit,knd unu are dreptate knd altu si tot asa...da hai s-o luam pe cealalta parte:PASIUNEA,frate aia unde s educe,k pana la urma toti ne-am unit aici pentru o pasiune,pentru o buburuza mica si nervoasa,o lasam deoparte pentru ca ne imbulineaza astia cu rosu albastru si verde,k circulam pe unde le tuna lor c***?ce facem peste nopate ne mutam la dacia pe forum,vezi doamne iubesc frate dacia,vreau s-o tunez....pe dreaq,eu am crescut in oltean,prima mea masina in familie a fost oltean,am avut dacie apoi,nici doi bani nu dadeam pe ea,din fortele mele mi-am strans bani si mi-am luat prima mea masina,proprie,e mandria mea si asta si cea kre e in faza de constructie.ce fac eu cu asta acum,ce fac restu,posesori de oltcituri frumoase foc si dracii,ma rog,ce facem cu masinutzlele astea in care am bagat o groaza de bani si ore multe de munca,pasiune...le dam la remat pentru un amarat de 40 de mil?nu mi se pare frate corect,e o aiureala,americanii salveaza anual mii de rable si le transforma in bijuterii,noi facem acelasi lucru si la noi e mult mai greu,forta noastra nu se compara cu ce au ei si totusi tot noi suntem oropsitii care suntem inca batjocoriti,oare chiar o sa scoata ei toate masinile non-euro,atunci mai bine de juma din pop o sa afle ce e mersu pe jos,multora poate ne convine sa dam rabla la casat si sa luam 40 de mil si sa face imprumut pentru alta mai buna,dar porma cu ce o achitam pe aia?nu stiu dar ar fi chiar culmea sa aprobe si prostia asta,ar distruge multe vise,tuturor celor de aici....servus p.s.scz daca m-am acidulat putin.stiu k ma lupt cu morile de vant,da este prea de tot,o spun cu seriozitate:MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN!!!

adevarat ce zisasi ........

Dumitru Cristian 31-01-08 20:59

FuriaOarba, perfecta dreptate! Asa e... conteaza pasiunea, dorinta... nu un *** de 40 de milioane (ROL) si ce zic toti do...... ca e Oltcit, care de fapt nu stiu absolut nimic despre masini. Rusine!

Myta17 31-01-08 21:15

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 1326305)
FuriaOarba, perfecta dreptate! Asa e... conteaza pasiunea, dorinta... nu un *** de 40 de milioane (ROL) si ce zic toti do...... ca e Oltcit, care de fapt nu stiu absolut nimic despre masini. Rusine!

planetare=4 mil........vopsitul+spoilare=20 mil ........interiorul 20 mil.......... ......amenda d la politie=fara numar.......... pasiunea+o masina frumoasa = DE NEPRETUIT :D

FuriaOarba 31-01-08 23:00

:lol::lol::lol::lol:prea tare myta,faza tare ar fi un promo cu ce ai zis tu:lol::lol:!a da,acu nush dak e posibil,da nu mere sa inscriem oltencele la ACR,in caz ca ar da *** prostia aia de lege?zic ar fi o metoda...... servus

Myta17 01-02-08 09:39

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1326654)
:lol::lol::lol::lol:prea tare myta,faza tare ar fi un promo cu ce ai zis tu:lol::lol:!a da,acu nush dak e posibil,da nu mere sa inscriem oltencele la ACR,in caz ca ar da *** prostia aia de lege?zic ar fi o metoda...... servus

pai daca dau legea asta tampita iesim toti in strada dai in masa ca astia fac numai ce le convine lor sasi umple buzunarele...........ar trebui sa ne aliam cu astia de au dacii dintralea mai vechi(la naiba uite k o spusai....alianta cu dacia :((....)si semnam o petitie sau ceva de genul asta .......ca astia fara presiune din partea noastra ne mananca de vii

FuriaOarba 01-02-08 10:15

vezi k e un post pe prima pagina pe forum cu un protest imp taxei,aia idee super buna!!!!!

alexandrescu_adrian 02-02-08 19:57

deci.intai si intai ca olteanu se poate face euro1 ff usor.este kit'ul de depoluare. inca se mai gaseste asa ceva.nu fa faceti griji.

zolti ca de obicei prosti.CINE NU'SI FACE CREDIT LA O MASINA?nu vezi ca sunt NUMAI masini noi?in leasing si in rate.

pei citroenu' nu e a lu' tariceanu?el le aduce.logic ca te obliga sa iei de la el.

Exista functia edit unde iti poti modifica in max 5 minute postul
multumesc ..by bodyspeed

Myta17 02-02-08 20:31

Quote:

Originally Posted by alexandrescu_adrian (Post 1331075)
pei citroenu' nu e a lu' tariceanu?el le aduce.logic ca te obliga sa iei de la el.

Frate tot nai inteles si tata are matiz si pot sa ma plimb cu el are euor 4 .....deci no problem cu ea pe strada............DAR intervine pasiunea si aici e beleaua daca iti intra o masina in cap ( ca si femeile) nu mai iese ......

FuriaOarba 04-02-08 00:30

da dar baiatu zice de kit euro 1,o fi treaba si asta,dar nu crezi k-o sa faca ei porma o lege ceva,o porca** k sa ne bage iar betze in roate....nush eu zic k mai bine e sa taiem de la radacina...servus

valib 04-02-08 01:19

la RAR nu se accepta nici un upgrade la normele de poluare...

All times are GMT +2. The time now is 12:10.

- Copyright 2026 4Tuning