Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Detalii despre Porsche Panamera (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/63666-detalii-porsche-panamera.html)

boy_wonder 22-01-08 14:05

Re: Detalii despre Porsche Panamera

3.6L V6 cu 300 CP; motorul de pe passat pe porsche?? wtf :???:

2fast4you 22-01-08 14:19

Si platesti la pret de Porsche ca doar numai e passat

EaGle 22-01-08 15:41

Eu o stiam diversa, asa> http://www.onlyporsche.net/images/st...e_panamera.jpg si era frumoasa.
In schimb asta din thread ..scarboasa pentru un Porsche:|

boy_wonder 22-01-08 15:49

2 Attachment(s)
pozele oficiale oferite de producator sunt doar astea pe care le-am atasat eu.. restul sunt diferite rendering-uri sau fotografii spion executate de diverse reviste..

UNLORD 22-01-08 16:55

E urata dar inutila! Pacat Porsche!

tm_kata 22-01-08 18:22

nu stiu ce sa zic....

Marius_mym89 22-01-08 18:58

...parerea mea e ca arata binisor chiar bine....ce voua nu vi s-a luat de atatea S-uri... o sa aiba destui cumparatori....:-D

axxel4you 22-01-08 20:19

Traiasca Concurenta Si Profitul

Sper sa nu apuc ziua cand vor ajunge sa concureze si la segmentul dubite marfa:D:D
SI TOTUSI ARATA BINE!

B.D. 22-01-08 20:44

Va dati seama ce tare ii bate Mercedes la capitolul limuzine de lux dak vor sa-i concureze si cu asta (mai e si A8 tot al grupului VW) . O sa vanda la nivelul lui quattroporte cu care tb si comparat de fapt nu cu s-class... parerea mea . Genul de oameni care cumpara S-class nu cred k ar cumpara asa ceva .
Dak Porsche vrea sa faca bani sa puna 1.9 tdi si 1.6 fsi pe 911 sa-l echipeze de max 15.000 de euro si sa-l vanda in Romania si Bulgaria

boy_wonder 22-01-08 21:01

8 Attachment(s)
mai multe poze..

Albega10 22-01-08 21:33

ciudat porsche ma:|...toate arata la fel in fata...si spatele e ....neobisnuit sa zic.Cel mai bun lucru e motorul turbo:D

_anaconda_ 22-01-08 22:10

Quote:

Originally Posted by B.D. (Post 1308095)
Va dati seama ce tare ii bate Mercedes la capitolul limuzine de lux dak vor sa-i concureze si cu asta (mai e si A8 tot al grupului VW) . O sa vanda la nivelul lui quattroporte cu care tb si comparat de fapt nu cu s-class... parerea mea . Genul de oameni care cumpara S-class nu cred k ar cumpara asa ceva .

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1307887)
...parerea mea e ca arata binisor chiar bine....ce voua nu vi s-a luat de atatea S-uri... o sa aiba destui cumparatori....:-D

Cam cat este de greu sa intelegeti ca asta nu are nici cea mai mica legatura cu A8/S-Klasse etc?Asta este competitor cu CLS/Aston Martin Rapide/M. Quattroporte si alte masini de genu.Nu stiu ce legatura vedeti voi intre masina asta si o limuzina wtf!:?:
@boywonder:de ce nu motorul de pe passat?este bun ca entry level si preluand un motor deja existent 'in familie' este o buna metoda pentru a economisi bani ;)

boy_wonder 23-01-08 05:59

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1308294)
@boywonder:de ce nu motorul de pe passat?este bun ca entry level si preluand un motor deja existent 'in familie' este o buna metoda pentru a economisi bani ;)

in fine, vad ca acest V6 este prezent si pe Cayenne.. parca ma simt mai linistit acum ca am aflat :-)

B.D. 23-01-08 10:10

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1308294)
Cam cat este de greu sa intelegeti ca asta nu are nici cea mai mica legatura cu A8/S-Klasse etc?Asta este competitor cu CLS/Aston Martin Rapide/M. Quattroporte si alte masini de genu.Nu stiu ce legatura vedeti voi intre masina asta si o limuzina wtf!:?:

a inteles toata lumea nu tb sa faci tu lumina.. tocmai daia ma intrebam de ce e competitor pt. S-classe

rekin 24-01-08 00:17

naspa nu arata chiar asa tot CLS_ul castiga pana acuma la.. coupe cu 4 usio.

Osa fie rival cu CLS-ul si cu seria 8 care o sa apara!:lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning