![]() |
Re: Detalii despre Porsche Panamera
3.6L V6 cu 300 CP; motorul de pe passat pe porsche?? wtf :???:
|
Si platesti la pret de Porsche ca doar numai e passat
|
Eu o stiam diversa, asa> http://www.onlyporsche.net/images/st...e_panamera.jpg si era frumoasa.
In schimb asta din thread ..scarboasa pentru un Porsche:| |
2 Attachment(s)
pozele oficiale oferite de producator sunt doar astea pe care le-am atasat eu.. restul sunt diferite rendering-uri sau fotografii spion executate de diverse reviste..
|
E urata dar inutila! Pacat Porsche!
|
nu stiu ce sa zic....
|
...parerea mea e ca arata binisor chiar bine....ce voua nu vi s-a luat de atatea S-uri... o sa aiba destui cumparatori....:-D
|
Traiasca Concurenta Si Profitul
Sper sa nu apuc ziua cand vor ajunge sa concureze si la segmentul dubite marfa:D:D
SI TOTUSI ARATA BINE! |
Va dati seama ce tare ii bate Mercedes la capitolul limuzine de lux dak vor sa-i concureze si cu asta (mai e si A8 tot al grupului VW) . O sa vanda la nivelul lui quattroporte cu care tb si comparat de fapt nu cu s-class... parerea mea . Genul de oameni care cumpara S-class nu cred k ar cumpara asa ceva .
Dak Porsche vrea sa faca bani sa puna 1.9 tdi si 1.6 fsi pe 911 sa-l echipeze de max 15.000 de euro si sa-l vanda in Romania si Bulgaria |
8 Attachment(s)
mai multe poze..
|
ciudat porsche ma:|...toate arata la fel in fata...si spatele e ....neobisnuit sa zic.Cel mai bun lucru e motorul turbo:D
|
Quote:
Quote:
@boywonder:de ce nu motorul de pe passat?este bun ca entry level si preluand un motor deja existent 'in familie' este o buna metoda pentru a economisi bani ;) |
Quote:
|
Quote:
|
naspa nu arata chiar asa tot CLS_ul castiga pana acuma la.. coupe cu 4 usio.
Osa fie rival cu CLS-ul si cu seria 8 care o sa apara!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning