![]() |
Re: Daniel Onoriu a testat noul model Volkswagen Tiguan
Quote:
Adica apare in dotarile standard ? Ce alte dotari standard ,mai speciale , de enuntat mai are masinuta asta... Poate il conving pe tata sa si-o ia... Si cam tot in ordinea aia de idei ... Ce varianta de echipare recomandati ? |
ti-e greu sa citesti romaneste? am specificat ca "daca ai bani ti-o cumperi indiferent de variata de echipare" adica este o optionala de 2500euro+
|
Quote:
Ce te enervezi asa ? Am pus o intrebare simpla si foarte normala . Nu am avut timp sa studiez fiecare varianta de echipare, nu stiu nici daca gasesc asta undeva in afara de dealerii VW , si am intrebat pentru ca banuiesc ca in variantele cele mai chele sunt unele sisteme de care chiar ai nevoie care nu sunt incluse in pachet . Si daca tot ai pomenit de pret el incepe de la 24.635E nu de la 25.000 :p |
Daniel Onoriu invitat la "Roata de Rezerva" - Antena 1 (26.01.2008)
http://www.antena1.ro/index.php?page... videoType=wmv Modelul testat de mine este de 2L si are 130 HP, o alta varianta (tot de 2L) are 170 HP si cred ca varianta a doua este perfecta pentru ceea ce vreau. Pentru cei ce vor o masina noua eu personal nu cred ca este una mai buna iar aici ma refer la pret: 19000 euro |
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning