![]() |
Re: My Octavia 1.6
Am auzit cum suna la Satu Mare:D, si chiar suna bine;), bv!
|
mersimersi, la satu mare, era nimic, am alta evacuare, alta muzica ...
muzica e optional cam 144 db in DB Drag, s-au mai schimbat lucrurile :twisted::twisted: nu mie urgent sa o dau... o iubesc, dar vreu un motor pe la 200 de cp, daca nu o vand pana imi adun bani, sa i schimb motoru, sau sa pun un compresor, atunci atunci nu o mai dau.. mai am planuri, oricum la exterior, sa scot clantele, toate ornamentele, sa evazez unpic aripile, sa o las mai jos masina, si sa o fac posibil alta culoare, ramen de vazut, depinde de buget :) |
2 Attachment(s)
ma scoala un zgomot din somnul de frumusete ... jos ... dansa :
|
8 Attachment(s)
... vinovata doarme, si am profitat:
|
ms bevule.... nai ce face... da va trebui sa mergem sa facem ceva poze cand mi curata masina :D:twisted:
|
masina are stil, imi place foarte mult, simpla si de efect, mai pune niste poze si cu interiorul si motorul
|
1 Attachment(s)
inca o poza .... in rest locul unu la bucuresti la SPL Chalange, 144,6 db cu usiele inchise, cu ele deschise nu conteaza, categoria mini open 3000 ... in db drag categoria street A
|
tare masina am vazut-o parcata era o domnisoara in ea:>;))
|
Quote:
|
mersi mersi ... da domnisoara era prietena :)
Mai urmeaza ceva perfectionari la sistemul audio, apoi partea de exterior. :) |
1 Attachment(s)
deci ai accelasi motor ca al meu ! Cat ai scos din el cu evacuare cip si filtru
iam pus si eu filtru simota ! tu ai renuntat la furtunul acela de trage aer care vine de sus de la capac din motor acela subtire ! eu am lasat liber pe cel cu gaze din motor vad ca tu nu ai renuntat !! |
lol cum sa renutnzi acolo ies gazel carter.. .. nus cat am scos, dar cu filtrul ala simota.. ai facut o ****, ca itiz trage aer cald... si nu ai rzolvat nimic... la mien trage aer direct de afara....uitate in poze, am scos tot kitu original, ca ala are multe cotituri, si din alea, si pipercrossu are tub, si lam dus os in bara, unde i ochiu ala negru, si de acolo isi trage aeru
|
deci ai accelasi motor ca al meu ! Cat ai scos din el cu evacuare cip si filtru
iam pus si eu filtru simota ! tu ai renuntat la furtunul acela de trage aer care vine de sus de la capac din motor acela subtire ! eu am lasat liber pe cel cu gaze din motor vad ca tu nu ai renuntat !! |
intra sa vb mai mult yvan_yonut_86! si Care e faza cu gazele carter stiu ca e mai mult poluare care nu ma intereseza mie mi se rupsase furtunul acolo si lam blocat sa nu mai bage gazele alea in clapeta ! de ce nu e bine ?
|
in cutia de la filtrul original are un furtun pe care vine aerul de afara ! as vrea sa pun teva din debimetru si sa pun tot filtru acolo sub bara
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning