![]() |
Moshu vrea sa ajunga la 300? Da ce e nebun? dak doamne fereste pateste ceva sau adoarme la volan(ca doar e mosneag) ce face? Dupa aia schiorlaie familia lui dupa mosulica.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
presiunea nu te lasa cum ar veni sa dormi... de exemplu cand merg cu tata si se simte obosit da in mashina si se trezeshte...asta mi-a zis el... deci nush cum la 300 km/h potzi sa adormi atata timp cat presiunea este mare in habitaclu! |
Re:
Quote:
2.4Mbps = 400 KBps Tzapp sucks :) |
Re:
Quote:
cum pm puteti sa spuneti atatea tampenii? NU POTI SA DORMI LA VITEZA AIA PT. CA TREBUIE SA FII ATENT LA TOT CE SE PETRECE IN JUR! LA VITEZA AIA ORICE GRESEALA E FATALA! DE AIA NU POTI SA ADORMI IN PM. Daca ar avea drum drept la nesfarsit si ar merge cateva ore cu 300 kmh poate abia atunci sa adoarma. Unde PM poti sa faci asa ceva? Omul probabil avea pretentia sa mearga cateva secunde cu 300 kmh. Cum pm sa adormi cand esti asa de stresat? Voi ati vazut vreodata imagini din interiorul unei masini care merge cu 300 kmh pe autostrada? Ei eu am vazut si la cat de repede se petrece totul poti sa fii nedormit de 2 zile ca frica de moarte numai sa adormi nu te lasa. Voi parca sunteti pe alta lume. Cred ca astea-s unele din cele mai mari tampenii pe care le-am auzit; cica atunci cand prinzi 300 kmh te ia somnul dar te salveaza presiunea din masina :lol: :lol: :lol: :lol: La inregistrarea aia pe forum nu vi se cere degeaba sa aveti 15 ani. Aia care au facut forumul stiu ei ce stiu... voi 2 cred ca n-aveti 15 ani nici impreuna la ce tampenii debitati |
lol da tu ce crezi mai ca habitaclul masinii e asemamator cu habitaclul unui avion de vanatoare ca sa putem vorbi de presiune ? :lol: :lol: :lol:
Dacia Raptor 8) |
Quote:
nici una din alea 2.. The car IZ :::::: :arrow: Ferrari Challenge Stradale :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :wink: |
Re:
Quote:
|
postul era la adresa beiatasului :P
|
Gata ma poate am gresit si noi si voi gata cu gura pe noi? Vezi ca topicul nu are treaba cu cearta.Voi spunetiva parerea fara sa ne criticati.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning