Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Honda Civic Type RR by Mugen (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/63339-honda-civic-type-rr-by-mugen.html)

tm_kata 19-01-08 17:29

Re: Honda Civic Type RR by Mugen

sincer mie nu-mi place. arata aiurea. jumate de masina din carbon si restu din tabla...

cristiano304 19-01-08 17:34

1 Attachment(s)
sincer mie imi place arata sooper si interior si exterior...:lol:

TeeJay 20-01-08 01:00

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 1301799)
sincer mie nu-mi place. arata aiurea. jumate de masina din carbon si restu din tabla...

trebuie sa fii "ma abtin" sa nu-ti placa..sincer nu am la ce sa ma astept din partea ta din moment ce spui ca nu te prea atrage grila fatza de la buick riviera concept :) atat am avut de zis

ovydioo 20-01-08 15:19

arata bine privita de oriunde. exterior, interior, pedalier, carbon, rosu, negru, scaune, spoilere ... etc. piesa

free_jony 28-01-08 11:15

Quote:

Originally Posted by 4TuningRO (Post 1299653)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...0b1697a11c.jpg
Honda Civic Type RR by Mugen

Mult carbon pe Honda Civic Type RR prezentata la Salonul de la Tokyo, dar si mai multe priviri atintite asupra ei. Partea din fata e fabricata integral din fibra de carbon. Nu stim daca aceasta combinatie de culori este fericita, asta decideti voi, dar va putem comunica performantele "necivilizate" ale Civicului Mugen: motorul de 2.2 l scoate 260 CP si cuplul maxim e de 235 Nm.

Cutia de viteze numara 6 trepte. Suspensiile si franele au fost modificate pentru performanta, dar Mugen nu s-a oprit aici. Au dotat modelul Civic Type RR cu sistemul I-TCMS (Intelligent Tire Condition Monitoring), care are grija de temperatura si presiunea din pneuri. La interior, carbon la greu, pesemne pentru a intari caracterul sportiv.

Bucurati-va de Honda de la Mugen si bineinteles exprimati-va opinia.

e super mortala masina. eu sunt inebunit dupa tot ce e facut de honda

no limits design 28-01-08 12:29

mult carbon....ar arata mai bine vopsita

shadow 28-01-08 16:28

Masina arata superb.
Toate elementele de carbon le-au lasat nevopsite ca sa se vada modificarile mai bine.

Marius_mym89 28-01-08 18:12

Quote:

Originally Posted by shadow (Post 1319676)
Masina arata superb.
Toate elementele de carbon le-au lasat nevopsite ca sa se vada modificarile mai bine.

fara suparare dar...asta cred ca au facut-o (faza cu elem de carbon) ca sa vada lumea ca vezi domne e masina tunata ca sa se dea si ei importanti...mi-ar fi placut mai mult sa fi parut standard dar masina in sine sa fie o bestie...:twisted: de ex cum fac aia de la 9ff (aia care modifica la porsche) au facut ei un 911 care prinde 400 km/h si in exterior arata aproximativ la fel...aia oameni modesti..:D

cls21b_EVO 30-01-08 04:58

Quote "fara suparare dar...asta cred ca au facut-o (faza cu elem de carbon) ca sa vada lumea ca vezi domne e masina tunata ca sa se dea si ei importanti..."

Cum ma sa zica asa ceva??? Mugen...firma din '73(erai nascut, sau doar pe teava?), cu N masini incredibil de tari pana acum, un fel de Gemballa sau "u name it" al Asiei, si ei au nevoie sa "dea importanti", nu ca in general carbonul e folosit pt. coborarea centrului de greutate, usurare etc. ...

Incredibil ce specimene...

shadow 07-02-08 11:40

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 1340797)
porcarie vitezometru ala:|.. e prea sus

:lol: :lol:
O adevarata porcarie, nasol rau de tot, urat cu spume!!!
Ai condus vreodata un Civic ca sa zici ca e e prea sus???

amadeus_and 07-02-08 13:11

Sus e turometrul...jos e vitezometrul...ala cu 0...

vizu 19-05-08 05:17

arata bine rau....iar o treaba buna facuta de Mugen

D.Y ¬ 23-05-09 00:38

un adevarat bolid.

al3xxatm 11-08-09 10:00

ooo da asta chiar TARE
frumoas masina e facuta chiar cu gust

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning