Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Peugeot (https://forum.4tuning.ro/281-discutii-peugeot.html)
-   -   Leuţii din BUCURESTI (https://forum.4tuning.ro/281-discutii-peugeot/63317-leutii-bucuresti.html)

laguna1 14-07-08 23:45

Re: Leutzii din BUCURESTI

.........................................

momo 04-08-08 17:00

am fost vineri seara 01.08.2008 la vestita "intrunire pejo" de la sala polivalenta si AM FOST 2 INSI!!!!! bine, hai trei cu tot cu navasta-mea :P

frumos fratzilor...

cat despre tabere... se pare ca asa e frumos... dar am auzit ca nici p-acolo nu-si da lumea prea mult interes. asta in bucuresti unde sincer nu ar trebuii sa se intample pentru ca orasul e mare, multi posesori de pejo, multi tineri iubitori de tuning etc...

in ploiesti, in schimb, cand am organizat prima intrunire pejo au venit 15 masini printre care si una din bacau. acum nu vreau sa ma laud, nu a asta e ideea, dar... nu stiu, e pacat ce se intampla in bucuresti... sincer!

la vw forum... sunt baietii in fiecare seara la casa poporului. in fiecare seara!!!!!

bafta!

momo 04-08-08 17:04

a... si inca ceva!!! multa lume de pe pejo.ro se anunta ca vine ca face ca drege... si se trezesc la polivalenta 2 sau 3 insi, care nu citesc forumul, dar au auzit de intrunirea pejo si au venit din pura pasiune... si asa cum au venit, asa au plecat f frumos acasa...

doc frate... nu te supara pe mine, dar ce face? am zis ca facem sticker, facem de toate si nu am facut nimic! nu crezi ca e timpul sa facem ceva pentru masinile noastre? ne laudam domne ca facem parte din pejo club. CARE E ALA? UNDE SE AFLA?

ms frumos!!!!

ps: nu am dat edit ca sa sara in ochi!

momo 04-08-08 17:16

15 Attachment(s)
a... si... ma adresez membrului fondator in bucuresti - uita-te te rog putin pe pejo.ro la "intalniri ploiesti"; de curiozitate...

pozele de la prima intrunire a posesorilor de pejo din ploiesti!

dan_gaby86 16-08-08 15:20

fratilor ce culoare se combina cu verde vreau sami fac plafonu si capota spate alta culoare si nu stiu ce culoare sa i dau niste sfaturi

momo 18-08-08 11:25

e verdele ala inchis? un negru mat ar merge ;)

dan_gaby86 18-08-08 16:37

nu frate e un verde deschis mai perlat, si eu ma gandeam la un portocaliu tot deschis plm si nu stiu ce sai fac doar plafonu si capota spate ca pe capota fata am painting
:D

momo 22-08-08 12:09

La culoarea aia eu as face altceva. Capota si haion - fibra de carbon ( asta ca sa fac si niste rime de bine :P )

82.11 27-08-08 18:42

Eu unul ma bag oricand la o intalnire daca nu este foarte din scurt.
[email protected] (adresa are 8 ani asa ca......fara comentarii va rog :) ) 0723.191.379 0745.760.864

Si doi trei daca suntem..stam la o bere si poate cu timpul se obijnuieste lumea cu ideea

laguna1 19-09-08 15:11

........................................

laguna1 19-09-08 15:12

82.11 intalniri cu cativa membri sunt in fiecare vineri la sala polivalenta la ora 8

dan_gaby86 22-09-08 18:09

Bine i-am facut plafonul si capota spate un negru cu perla albastra si mai am de gand sa ii fac si stopurile negre, doar o tenta de negru :P.

John_nr_1 28-09-08 01:22

1 Attachment(s)
salut baieti si eu ma bag la o intalnire dar sa nu fie prea din scurt. [email protected]

dan_gaby86 20-10-08 18:12

stie careva cum se face un club ma intereseaza ce trebiue sa fac si cum ????

laguna1 28-10-08 11:12

Dane depinde ce club vrei sa faci?
Daac vrei un club auto-de strada sau unu aici pe forum!
Eu am deschis de curand un nou club in jungla asta din bucuresti! Ma refer ca este greu sa faci asa ceva , sunt multe batai de cop, alergatura si mai presus de toate rivalitatea intre cluburi !

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning